2777
2789
عنوان

دارم میترکم از عصبانیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 46 پست
از همین اول جلوش واستا سرویستو ناقص کرده بگو درستش کنه ابروته بچش میاد وله جمعش کن ب جهنم ک ناراحت ...

نمیدونم چی بگم بش که شر درست نکنه همش دنبال دعوا و بهونه و داستانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشم میگه بچم اومد آماده باش تی وی و اینارو داغون میکنه بالاتر نصب کنید تی وی رو که بچم راحت باشه!

تو هم بگو والا خسارتشو میگیرم ازت شما هم عادت میکنی به نظرم یه شر درست کن رفع زحمت کنه زنیکه  نفهم رو ..

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

واااای چقدر بی تربیته حسود عقده‌ای جات بودم بچشو خیلی بد دعوا میکردم.یا جمع کن درو ببند بگو الان نمیخوام کار کنم میخوام برم خونه بندازشون بیرون بعد ک رفتن برو کاراتو برس

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

تابلوه ميخواد اذيت كنه وگرنه كى هر شب ميره خونه جاريش توم بخند با شوخى بگو نهههه ديگههه فلانى جون بخواد اينجورى كنه يهو ديدى آقاييم همه تونو با هم پرت كرد بيرون هر هر هر😂😂😂

شماهم بخند بگو من بچه ات می زنم از الان باید عادت کنی  درصمن ما رسم خانوادگیمون هست هرکس چیزی ...

گفت اشکال نداره حالا حالاها از این شکستنا زیاد داری

خودمم از جهازم چیزی نموند دوباره خریدم!

منم گفتم اتفاقا من رو وسایلم حساسم

بعد با پر رویی گفت منظورت اینکه فدای سرم دیگه؟

وقتی میاد محلش نده حرف زد حتی نگاهش نکن اصلا انگار وجود نداره 

دهن به دهن بشی چون اون بی حیاس فقط تو میبازی 

اگه مادرشوهرت آدم خوبیه بهش بگو جمعش کنه یا شوهرت تذکر بده بهش 

نمیدونم چی بگم بش که شر درست نکنه همش دنبال دعوا و بهونه و داستانه

نترس اول از همه

ثانیا جلو همسرت و مادر همسرت با احترام بگو لطفا سرویسمو درست کن ابرومه من وقت ندارم برم بازار تکمیلش کنم فدای سرم نداریم

نذار ول بچرخه تو خونت