2777
2789

سلام خانوما ی صبور

تجربه تون را بگید لطفا

ایا خودتون انتخاب کردید یا خود دکتر ؟

پیش کی رفتید؟ راضی بودید؟ نتیجه داده؟ 

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

دکتر فیروزآبادی تو یزد انجام میده. ما یکی از آشناهامون تو رادیناسلامت درخواست داد چندتا کیس براش فرستادن گفتن هرکدوم  بیشتر به خانمه شباهت داره انتخاب کنید. لینکش رو براتون میفرستم ایشالله مشکل همه حل بشه.:
https://raadinahealth.com/1398/06/17/تخمک-اهدایی/

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
من یه سوال دارم. اقا مثلا من تخمک اهدا کردم از قضای روزگار بچه پسر شد من که هیچ وقت نمیفهمم کی هست ...

من میخوام اهدایی بگیرم ولی می ترسم بعد 10 سال ناباروری بچه شبیه پدرش هم نشه بعد همه بفهمن یا خود بچه بعدا بفهمه

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ک میتونه از روی از ژنتیک بفهمه

از طرفی هم نمیخوام با شانس پایین خودم برم دوباره ای وی اف. 

من میخوام اهدایی بگیرم ولی می ترسم بعد 10 سال ناباروری بچه شبیه پدرش هم نشه بعد همه بفهمن یا خود بچه ...

ازین چیزا فکر نکن

دو تا از دوستای ما بچه به فرزندی گرفتن ولی کسی نمیدونه ازشون مگر چند نفر انگشت شمار

اونایی که نمیدونن تازه هی میگن بچه شبیه اینه شبیه اونه... اطرافیان میخوان بگن ما زرنگیم شباهتا رو میفهمیم مثلا🤣

بخاطر حرف بقیه خودت رو محدود نکن

بچه ک میتونه از روی از ژنتیک بفهمه از طرفی هم نمیخوام با شانس پایین خودم برم دوباره ای وی اف. 

بچه برا چی بره ازمایش زنتیک بده

شما هم به هیچ کس لازم نیس توضیح بدید حتی خانواده هاتون

یه چیزی باشه بین خودت و شوهرت

ازین چیزا فکر نکن دو تا از دوستای ما بچه به فرزندی گرفتن ولی کسی نمیدونه ازشون مگر چند نفر انگشت شم ...

ممنون فندوق جون

تو نمیای تهران یوقتی بخوای اهدا کنی؟

ممنون فندوق جون تو نمیای تهران یوقتی بخوای اهدا کنی؟

تهران که سختمه فعلا بچه م کوچیکه گلم

ان شاالله شماهم به زودی دامنت سبز میشه توکل به خدا

فقط در انتخاب راهت به مردم فکر نکن

میخوام تخمک اهدایی بگیرم از طرفی میخوام بدونم بچه قیافش خوب میشه یا نه پس باید اهداکننده رو ببینم از طرفی هم میترسم وقتی اهدا کننده منو شناخت پس فردا بچه رو بخواد یا تو زندگیم مشکلی وارد کنه موندم چکار کنم😭