2777
2789

عاشق ت تازه داری فک میکنی چی درست کنی

من مهمون رسمی داشته باشم

فسنجون. سوپ. دو مدل سالاد.ژله درست میکنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق ت تازه داری فک میکنی چی درست کنی من مهمون رسمی داشته باشم فسنجون. سوپ. دو مدل سالاد.ژله درست ...

خوب سوپ و ک یه ساعته‌میشه درس کردحالا صب میرم خرید  .چه سالادی درس میکنید ؟

ترجیحا یه فینگر فود (جامبوشلز،لازانیا رولی،اسنک و...

یه غذای اصیل(زرشک پلو،قورمه س،قیمه،خورشت خلال و...

یه سالاد شیک(سالاد سزار،یونانی،اندونزی و...

یه پیش غذا(سوپ خامه،سوپ گوجه،کشک بادمجون و...

یه دسر(ژله تزریقی،پاناکوتا،دسر بیسکوییتی و...

Man mitonam👩🏻‍💻💸💵💴📈🎰💻💻💻💷💰man mitonammm🏃🏻‍♀️🥊🤸🏻‍♀️🏄🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🧗🏻‍♀️🚴🏻‍♀️⛷🥇⛷🗼🎢🏖🗺💺🛫🕋⛺️⛴🎳🎧🎹man bayaaad betonam

جوجه باسوپ جو من عالی درس میکنم.....جوجه بقلش کشک بادمجون ی نمونش بدون رب ی نمونش بارب ....زرشک پلو بامرغ و سوپ.....ژله بستنی.ماست خیار رنده شده باپونه و اویشن و گردو وکل محمدی .......

طرز تهیه سوپ جو بگو منم میخوام درست کنم..عشقم

برای من عالیع یعنی خانوادم میکن تو فقط سوپ بزاربسمونه خخخ..

اول پیاز داغ زیادمیکنم بعد نعناتوش تفت میدم  ی مشت بعدرب خیلی زیاد...تفت میدم بایکم زردچوبه بعدش جورو مییریزم تفت میدمبعد اب میریزم زیاد ازساعت دومیزارم مثلاتا نه شب یادوازده میزارم بعد وسطای پخت سبزی سوپ زیادمیریزم  ....ابغوره و ابلیمو ابغوره بیشترمیزنم ..میزارم میپزه یکی دوساعت مونده ب پخت زرشک میریزم توش خیلی میزارم جامیفته عالی میشه همه ک سوپای مادرمودوسداشتن الان بابام میکه فقط سوپای تو