2777
2789
عنوان

چجوری بچمو از جیش بگیرم

264 بازدید | 33 پست

شما چیکار کردین چطور بچه هاتو نو از جیش گرفتین؟؟؟؟؟

کچلم کرده این بچه

دوسال و دوماهشه

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من دوسال و نیم هستش یک ماه پیش تلاش کردم همکاری نکرد منم فعلابیخیالش شدم میبردمش دستشویی جیش نمی‌کرد میومدبیرون جیش میکرد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگ حرف ميزنه بگو بيا باهم بازي كنيم هروقت جيش داشتيم بگيم هركي نگه بايد واسه اون يكي ي كاري انجام بده و واقعا ميخواي بري دستشويي بگو من جيش دارم الان ميام ،يا نميدونم بهش بگو هرموقع جيشت رو بگي واست (خوراكي ك دوست داره ) رو ميارم

تازه الان داره وقتش میشه که بگه،از کی شروع کردی که خسته شدی 

اصلا نمیگه...

از چن ماه پیش میبرمش دسشویی اگه داشته باشه جیش میکنه .

ولی خودش اصلا تا حالا یکبارم نگفته جیش دارم...

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بچه من بیست و یک ماهشه سه روز بردمش قبل جیش بعدش خوشش میومد تا جیش داشت میرفت جلو در دستشویی.

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

تند تند ببر دستشویی تشویق کن

اشتباه کرد تنبیه نکن

من دخترم رو از آذر گرفتم گاهی جیش رو تو شلوارش میچکونه انقدر گیرش میده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

وقتی میبرمش دسشویی و جیش میکنه بهش شکلات میدم ک تشویق شه ...

میگم چون تو دسشویی جیش کردی

عنوانتون اشتباهه مگه میشه کسی و از جیش گرفت بحق چیزهای ندیده و نشنیده

از پوشک گرفتن بچه عزیزم

یکی از سخت ترین کارهاست حوصله زیادی میخواد و باید تند تند ببرید دستشویی که یاد بگیره تو شلوارش جیش نکنه

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
بچه من بیست و یک ماهشه سه روز بردمش قبل جیش بعدش خوشش میومد تا جیش داشت میرفت جلو در دستشویی.

چ خوب خوش بحالت