2777
2789
عنوان

چجوری بچمو از جیش بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 33 پست
چ جالب. البته سنش هم خوب بوده دوسال و نیم فهمیده تر میشن.. من از قبل دوسالگیش شرو کردم ولی جواب نگ ...

عزیزم اگه دوست داری زودتر از پوشک بگیریش از این توالت فرنگی کوچیکا هست همه سیسمونی فروشی ها دارن  بگیر بذار کنار دستشویی یا حموم هر کدوم بچه ات راحت تره بعد هر ۱۰ دقیقه ببرش دستشویی یه دونه از این آب پاش کوچیکا هم بگیر آب بازی کنه هر دفعه فاصله زمانی را بیشتر کن تا یه هفته دیگه خودش میگه 

تیکر مربوط به خونه دار شدنمه ان شاءالله تا آخر امسال خونه دار بشم شما هم واسم دعا کنید😊
عزیزم اگه دوست داری زودتر از پوشک بگیریش از این توالت فرنگی کوچیکا هست همه سیسمونی فروشی ها دارن&nbs ...

داره ازاونا رو سیسمونیش بوده ولی اصلا توش جیش نکرده.ینی روش میشینه بازی میکنه ولی جیش نه به اب بازی هم علاقه داره بعضی وختا میمونه خودش تو دسشویی مت میام بیرون تنهایی کلی اب بازی میکنه و خودشو خیس میکنه...

مشکل من اینه ک خودش جیششو نمیگه یه دفه میاد میگه مامانی تو شلوارم جیش کردم شلوارمو در بیار  

هروقتم حس کنم وقت جیش کردنشه میگم برو جیش کن شکلات بدم..میره جیش میکنه.ولی باید مدام حواسم باشه بعدم بعضی وختا از صب تا ظهر یبار جیش میکنه بعضی وختا هر نیم ساعت یبار براهمین نمیتونم زمان بندی کنم

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داره ازاونا رو سیسمونیش بوده ولی اصلا توش جیش نکرده.ینی روش میشینه بازی میکنه ولی جیش نه به اب بازی ...

عزیزم تا وقتی خودش بگه یه کم باید سختی بکشی من بچه اولم این سختی ها رو داشتم واسه همین دومی را خیلی صبر کردم تا خودش بگه ولی اگه شروع کردی ولش نکن زود زود ببرش دستشویی شورت آموزشی هم واسش بگیر 

تیکر مربوط به خونه دار شدنمه ان شاءالله تا آخر امسال خونه دار بشم شما هم واسم دعا کنید😊

سلام 

پسر من یکسالو نه ماهشه خودش یک ماه پیش نزاشت دگ پوشکش کنم فرار میکرد و ازون ب بعد جیششو گفت اما الان یک هفتس دگ نمیگه واقعا ازین نوضوع ناراحتم بنطرتون دلیلش چیه و باسد چیکار کنم دلم نمیخواد دوباره پوشکش کنم🤦😔😔