بچه من بیست و یک ماهشه سه روز بردمش قبل جیش بعدش خوشش میومد تا جیش داشت میرفت جلو در دستشویی.
الهی چه با مزه. انشاالله دختر منم همینجوری بش
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
اصلا نمیگه... از چن ماه پیش میبرمش دسشویی اگه داشته باشه جیش میکنه . ولی خودش اصلا تا حالا یکبارم ...
عزیزم بچه رو اذیت نکن من بچه اولم میخواستم زود از پوشک بگیرمش خیلی اذیت شدم ولی دومی رو صبر کردم تا خودش بگه الان چند ماهه از پوشک گرفتمش اصلا اذیت نکرد حتی تو خواب هم خودش بیدار میشه میگه جیش دارم
تیکر مربوط به خونه دار شدنمه ان شاءالله تا آخر امسال خونه دار بشم شما هم واسم دعا کنید😊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم بعضی بچه ها از تنبلی و بعضی هم از روی فراموشی نمیگن . اولین نکته اینه که یاداوری کنی بهش و ازش بپرسی .دوم اینکه مدام باید ببریش دستشویی . هر زمان ک حس کردی وقتشه . سوم اینکه کتاب داستان مخصوص دستشویی رفتن براس بخر و بخون . چهارم عروسک هایی هستن تو بازار . شیشه شیر دارن و یه لگن کوچولو مثل توالت فرنگی . اب بهشون بدی جیش میکنن . اگ میتونی براش بخر بازی کنین ببینه . بعدم که میتونی کارتون های مخصوص از پوشک گرفتن کودک بخری تو خونه پخش کنی . اگر کارتون خواستی من میتونم برات تهیه کنم . هر حلقه سی دی هفت هزار و پونصد تومن
عزیزم بچه رو اذیت نکن من بچه اولم میخواستم زود از پوشک بگیرمش خیلی اذیت شدم ولی دومی رو صبر کردم تا ...
دومی از چند ماهگی یاد گرفت
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
وقتی میبرمش دسشویی و جیش میکنه بهش شکلات میدم ک تشویق شه ... میگم چون تو دسشویی جیش کردی
خودش کم کم متوجه میشه. منم تازه دخترمو از پوشک گرفتم. البته از این توالتا که واسه بچههاست خیلی بهتره. راحت میشه هر ده دقیقه یک ربع برد بچه رو برد نسوند روش. قبلش که میبردم دسشویی هم خودم خسته میشدم هم خودش. همش هم بهش تذکر بده توو شلوارت جیش نکنک. جیش دلشتی بگو