الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه فیلم هندی دیدم دقیقا همین بود قلب زنه رو اهدا کردن ب یه دختر بعد دختره عاشق شوهر اون زنه ک اهدا کرده بود شد
عشق تنفر و بقیه احساسات ب قلب ربط نداره
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
توفیلما ک اینجوریه،مثلا توفیلم فصل نرگس اینطوری بود،،ولی نمیدونم چون اطلاعات علمی ندارم اینجام کسی فکرنکنم اطلاعات علمی داشته باشه وبقول شمامیخندن مسخره میکنن
❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
یه آقایی خودکشی کرد بعد یه قسمت از بدنش(یادم نمیاد کدوم) دادن به یه مرد دیگه. مرده برای تشکر از مرد اولی با زن یارو ازدواج کرد بعد یه مدت اونم خودکشی کرد😂 یعنی فقط دوس دارم بدونم زنه چیکار میکرده
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄