2777
2789
خب چجوری شد که اینجوری شد🤣🤣 یعنی منظورم اینه که اسم کاربریت رو چی زدی؟! برام جالبه اخه نمیشه که ...

اناشید زدم.اون نقطه نیست اعراب تو کیبرده زیر ن زدم قبول کرد

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
حلیمم بانمک میخورم دوبار بزن حالا که اینطوره😝😅

میدم لغو کاربریت کنن پس😂😂😂

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان مرسی که منو از این دغدغه فکری نجات دادی😅

خواهش میکنم 😂

منم همینطور فکرمیکردم اما بعد فهمیدم : نوروکاردیالوژی Neurocardiology یک رشته نوظهور در طب در بیش ...

چه جالب 

میدونی حالا من چرا یه همچین چیزی گفتم

تو قران میفرماید فی قلوبهم مرض

یا اینکه ما قران را بر قلب پیامیر نازل کردیم

یا قلب سلیم

میگم مگه خدا عالم به این نیست که قلب وظیفش پمپاژ خونه

خب حتما یه چیزی هست که انسان این حسو داره دیگ

یا اونجا ک امام حسین علیه سلام دستش رو روی قلب خواهرش میزاره

من خودم با احساسات مختلف احساس خاصی توی قلبم دارم

پس قلب تنها یه ماهیچه برای پمپاژ خون نیس

و بیشتر از اینها داره که بشر هنوز بهش کامل عالم نیس

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست