2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینایی که همش دم از اسم ایرانی میزنن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بخاطر حرفش نباید ناراحت میشدی  اعصابت رو بخاطر اینطور چیزا نباید خورد کنی نمیگم جواب هم ...

احساس کردم بهم توهین شد

یه جوری حرف میزد انگار خودش سردار کمانگیر ایرانیه من عرب چادر نشین😐

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
ن والا چه تندی خیلی ناراحت شدم از لحن حرفاش میف اسم خودت و شوهرت عربیه لااقل اسم بچه تو فارسی بزار

میگفتی خب ما اینطوری دوست داریم

از موضع قدرت

بگو اگه من بهت میگفتم مثلا فارسی نذار عربی بذار تو گوش میکردی؟

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
ن والا چه تندی خیلی ناراحت شدم از لحن حرفاش میف اسم خودت و شوهرت عربیه لااقل اسم بچه تو فارسی بزار

اسم بچتو خودت انتخاب کن  اصلا نظر بقیه مهم نیست 

هر چندددد من خودم با دوستت موافقم  نه به خاطر مسخره کردن بلکه بخاطر اینکه سلیقم اینجوریه که اون اسما رو بیشتر دوست دارم 

ولی باید یاد بگیریم توی زندگی هم دخالت نکنیم  فقط میتونیم پیشنهاد بدیم ولی اینکه با شما بحث کرده  چیز جالبی نیست 

یچه  بچه ی شماست و شما هم باید اسم انتخاب کنی 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

اسم سلیقه ای هست هرچی دوسداری بزار ب کسی ارتباط نداره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

من عاشق اسم های مذهبی هستم دوتاپسردارم یکیش محمدحسین دومی محمدرضابهم میگفتن چقدرمحمدمحمدمیکنی بهشون گفتم عاشق اسم پیامبرم صدتادیگه هم خدابهم پسربده اول اسمشون رومیذارم محمدچون این اسم هاازجانب خداانتخاب شدن ودربهترین بودنشون شکی نیس امااینکه کسی بخواداسم خاصی برای بچه اش بذاره به خودش مربوطه ومورداحترام 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
احساس کردم بهم توهین شد یه جوری حرف میزد انگار خودش سردار کمانگیر ایرانیه من عرب چادر نشین😐

اره خب قاطعانه باید جایی که حس میکنی بهت توهین شده جواب بدی طوری جواب بدی که شخصیت خودت حفظ بشه توام نشی مثل اون

ولی خب بعدشم اعصابت خورد نشه خونسرد باش 

اعصابتو مگه از سر راه اوردی

من كاري ب عربي يا ايراني بودن ندارم ولي اينا ك ميزارن فاطمه ياس فاطمه ايلين نازنين زينب نازنين فلان محمد ارمين واقعاااااا بنظرم خنده داره 

قضيه خدا و خرما ميشه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بنظرم اینجور آدما از درون خالین واس همین به اسمشون گیر میدن

شاید عزیزم 

ولی من خودم برای بچم همچین اسمی نمیزارم چون خیلی توی اطرافم دیدم ناراضی بودن فقط به این دلیل 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
من عاشق اسم های مذهبی هستم دوتاپسردارم یکیش محمدحسین دومی محمدرضابهم میگفتن چقدرمحمدمحمدمیکنی بهشون ...

یه زمونه ای شده اگه بخوای اسم مذهبی بزاری باید به همه جواب پس بدی😐

همه به چشم یه عرب بی سواد نگات میکنن

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍