2777
2789

اعصابم خرابه....

یکی از دوستام دیشب بهم گفت اسم نی نیتو چی میخوای بزاری؟

منم چندتا اسمی که تو ذهنم بود رو بهش گفتم،گفتم بین علی و یاسین و حسام و عرفان یکی رو انتخاب میکنم

بعد گیر داد اینا که اسم عربین فردا بچه جلو دوستاش خجالت میکشه بچه های الان خیلی میفهمن ممکنه تو جمع دوستاش ببینه همه اسماشون جدید و ایرانیه این خجالت بکشه که اسمش قدیمی و عربیه🤨

خلاصه اعصاب مصاب منو آسفالت کرد رفت

فقط بهش گفتم اگه روزی بچه من بخواد بخاطر این چیزا اعتماد به نفسشو از دس بده و خجالت بکشه من حتما به تربیت کردنم شک میکنم😒آخر سرم کلی ناراحت شد گف اصن هرچی دوس داری بذار به من چه😑🤔

نظر شما چیه؟

شما جای من بودین چی میگفتین؟

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوانتو دوست ندارم   دم از اسم ایرانی زدن کار بدی نیس 

ولیییییییییی   

ولی اسم پسر شما به شما مربوطه نه دوستتون   مگر اینکه تند جوابشو داده باشین 

وگرنه ادم هر چی دوست داره اسم بچشو میذاره

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

مگه اون باید راضی باشه مهم خودتی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

خوب گفتی من خودم طرفدار اسمای ایرانیم ولی اینکه عقاید و علایقتو به خورد بقیه بدی اشتباهه

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
عنوانتو دوست ندارم  ولی اسم پسر شما به شما مربوطه نه دوستتون   مگر اینکه تند جوا ...

ن والا چه تندی

خیلی ناراحت شدم از لحن حرفاش

میف اسم خودت و شوهرت عربیه لااقل اسم بچه تو فارسی بزار

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍