2777
2789
عنوان

اگه دوست دارين ني ني داشته باشين

196 بازدید | 24 پست

اولن مغزتونو رها كنين اصلن بهش فكر نكنين پيگيرش نباشين و دوم حتمن ي هيپنوتيزم درماني پيش دكتر خوب انجام بدين تا ناهوداگاهتون رها بشه

🤔🤔🤔🤔

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سعی میکنم ولی جواب نداده تا الان که .. مخصوصا وقتی اطرافیان هی ازت میپرسن .. اخه چجوری میشه بهش فکر نکرد؟

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
دقیقا منم ازبس میگن بعضی وقتا میخوام توخونه بمونم همه درها رو بروی خودم ببندم و بمیرم😭😭😭😭😭

منم ..الهی بمیرم برات ..

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
شما دكتر ميشناسيد

دكتري ك من ميشناسم مشهد هستش تو گوگل سرچ كنين اما ديدم با هيپنوتيزم باردار ميشن چون مثلن در سالهاي گذشته تو ضمير نا خود اگاهشون ي چيزي گفتن كه مثلن باعث شده حك بسه تو مغز مثل من بچه نميخام و وقتي از اين رها بشن يهو معجزه انفاق ميافته اما قدم اول بيخيالي

دقیقا منم ازبس میگن بعضی وقتا میخوام توخونه بمونم همه درها رو بروی خودم ببندم و بمیرم😭😭😭😭😭

منم دقیقا،مامانم ک هربار میبینه به بچه ای محبت‌میکنم میگه واست نذر کردم اینجوریو اونجوری،میگم نکنه خدایی نکرده نازا باشم یا بچه دار نشم،استرسم بیشتر میشه

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹