2777
2789

ما تو عقدیم اومدیم شهرستان خونه شوهرم اینا.. خواهرشوهرم یک شهر دیگ دانشجوعه قرار بود هفته ی دیگ بیاد اینجا حالا یهو زنگ زده ک داداش پاشو بیا دنبالم دلم تنگتونه منو بیارین خونه،،، خلاصه من خوشحال شدم ک قراره با شوهرم دوتایی بریم دنبالش تو راهم با شوهرم تنهاییم میتونیم یکم شیطونی کنیم یهو شوهرم برداشت ب مادرشوهرم گفت مامان توام بیا مادرشوهرمم از خداخواسته حاظر شد اونوقت برداشته ب من میگ مامانش ک من باید حتما بیام کنار پسرم بشینم وگرنه خوابش میبره‌ بچم پشت فرمون

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو

هروقت حس کردی اضافه هستی جایی نرو.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بسم الله رو بگو.ک اینا دیگه نميزارن زیاد تنها باشين

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

نرو خب بذار با مامانش تنها باشن شاید شوهرت منظورتو بفهمه چیزی نگو هاا فقط بگو خستم نمیام و اینا 😏

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂

درکت میکنم حس بدیه 😂😂😂

من اوایل حساس بودم البته ما نهایت دو تا خیابون اینور اونور با هم میرفتیم .. الان برام مهم نیست .

البته خدایی من مادر شوهرم رو باید خیلی تعارف کنم که بشینه جلو خودش سرخود هیچوقت نمیشینه .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤