2777
2789
عنوان

فردا اسم همه دخترا خديجه ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4597 بازدید | 136 پست
اينو ديگه نميتونيد واس من تصميم بگيريد  من واس خودم زندگي ميكنم  شما ميتوني دركمال احترا ...

آره عزیزم.من نه برای شما نه هیچ کس تصمیم نمیگیرم.برای حضرت خدیجه هم احترام قائلم.ولی فکر میکنم وقتی هی بهم پیشنهاد بدیم میشه ترویج این کار.تا وقتی تو خونه خودمون هست به خودمون مربوط میشه.ولی وقتی رواج دادیم مسئول درستی و اشتباهی کار بقیه هم میشیم.باید مطمئن باشیم کارمون درسته.همین.شما هم خودت میدونی.تاپیک عمومی بود من هم نظرمو گفتم.با احترام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من اينكه اين چيزا خوب نيست اين حرفا هدفش رو پول ميزاره بهتره بهش بگيد با عشق ازدواج كنه پول شرط ...

اون که صد در صد ولی استقلال داشتن جلوی خیلی تحقیرها مثل هوو اومدن سرش رو گرفته.

تا خر هست خر سوارم هست.
ببخشید یه سوال بپرسم با اجازه استارتر همین یکی دو ساعت پیش روی انگشتای دستم کمی چسب فوری از این یک ...

باید مانع برطرف بشه اما اگر مشقت داره تا برطرف شدنش جبیره بگیرید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من به جاش به دخترم یاد میدم اگه دستت تو جیب خودت باشه میتونی  حتی با مرد کوچکتر از خودتم تو پیر ...

توهین نکن دوستم حرفهای قشنگی نزدی لطفا به دخترت نگو 

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

ظاهرا هنوز یه عده نمیدونند حضرت خدیجه تمام اموالشون رو وقف اسلام کردند.بانویی هم کفو پیامبر نبوده جز حضرت خدیجه.پیر هم نبودند،این اطلاعات رو از کجا میارید؟

به بانو توهین میکنید!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....