2777
2789
عنوان

فردا اسم همه دخترا خديجه ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4597 بازدید | 136 پست
اگه اسم این کارها بدعت نیست پس چیه.واقعا احترام به حضرت خدیجه اینجوریه که به دخترامون بگیم خدیجه🙄

عزيزم بخاطر دل خودمونه خب 

اصلا ن ثوابي داره ن چيزي همينجوري 

دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوقلو دارم باید بگم خدیجه ۱ و خدیجه ۲ طفلکیا قاطی میکنن که😂😂😂😁

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

😐 با وجود تمام احترامی که قائلم برای حضرت خدیجه ولی این کار رو نمیپسندم،ترجیح میدم فردا از شایستگی ...

ببخشید یه سوال بپرسم با اجازه استارتر

همین یکی دو ساعت پیش روی انگشتای دستم کمی چسب فوری از این یک دو سه ها ریخت. پاکم نمیشه. اومدم بکنمش پوست دستمم باهاش کنده شد. برای وضو باید نیت جبیره بکنم؟ غسل هامو چی کار کنم اگر بهم واجب بشه؟😖

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
هیچ ثوابی نداره.شرط میبندم

منم خودم كفتم ثوابي نداره عزيزم واس خودمون 

مگ ما فقط بخاطر ثواب خدارو ميپرسيم 

من حضرت خديجه رو دوست دارم فقط بخاطر دوست داشتنم ن بحث ثوابه ن گناهه ن دستوري نه چيزي 

من به جاش به دخترم یاد میدم اگه دستت تو جیب خودت باشه میتونی  حتی با مرد کوچکتر از خودتم تو پیری ازدواج کنی و ازونجایی که پولتم زیاده کسی جرات نمیکنه رو سرت هوو بیاره.

تا خر هست خر سوارم هست.

مثلا چه تاثیری داره😶😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پس نباید رواج بدیم اگه دلی هست تو خونه خودتون باید باشه 

اينو ديگه نميتونيد واس من تصميم بگيريد 

من واس خودم زندگي ميكنم 

شما ميتوني دركمال احترام بگي من نميپيندم و قبول ندارم منم با كمال احترام نظرتون رو چشمم ميزارم

من به جاش به دخترم یاد میدم اگه دستت تو جیب خودت باشه میتونی  حتی با مرد کوچکتر از خودتم تو پیر ...

بنده خدا پیر نبوده که

روایات غلط اینجوری میگن اون زمانا همه زود ازدواج میکردن به خاطر همین به حضرت خدیجه میگفتن پیره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من به جاش به دخترم یاد میدم اگه دستت تو جیب خودت باشه میتونی  حتی با مرد کوچکتر از خودتم تو پیر ...

نظر من اينكه اين چيزا خوب نيست اين حرفا هدفش رو پول ميزاره

بهتره بهش بگيد با عشق ازدواج كنه پول شرط نيست 

ببخشید یه سوال بپرسم با اجازه استارتر همین یکی دو ساعت پیش روی انگشتای دستم کمی چسب فوری از این یک ...

عزيزم راجب غسل نميدونم ولي چسب يك دوسه رو سمباده ناخون بكش ب مرور بعد يكروز ميره

يا با استين هي بكش كامل ميره