2777
2789
عنوان

بچه ها تورو به خدا بيايد.کيا بچشون اين مدل خالو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه محکم پوستشو کشيدي 😣 از اول بوده یا بعدا اینجوری شده

اره زير بغلش بود مجبور شدم.ازدوماهگيش متوجه شدم بقيه اش که توکمرشه دوهفته ايه ديدم اون موقعه توجه نکرده بودم که بگردم بقيه جاهارو فکررکردم خاله.ولي نبود.ديگه اينکه اون دوتا که دوماهگي ديدم سايزش تا الان که 8ماه و8روزشه تغير نکرده

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

بدن پسر طفلی من پره ازیناس.با سایزهای مختلف.7-8 تا میشه.ولی یه بار از دکترش پرسیدم گفت ایرادی نداره بزرگ بشه محو میشن.گفت اگه مادر تو بارداری با چندش و اکراه غذایی رو بخوره یا یهو بترسه اینطور لک ها پیش میاد.حالا نمیدونم راست گفت یا برا دلداری من بود

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94
بدن پسر طفلی من پره ازیناس.با سایزهای مختلف.7-8 تا میشه.ولی یه بار از دکترش پرسیدم گفت ایرادی نداره ...

عزيزم واقعا ميگين؟بچتون چند وقتشه؟

اره زير بغلش بود مجبور شدم.ازدوماهگيش متوجه شدم بقيه اش که توکمرشه دوهفته ايه ديدم اون موقعه توجه نک ...

پسر منم از موقع تولد دوتا خال بزرگ آبی کمرنگ رو باسنش  بود بزرگ که شد يکيش رفت یکی دیگه هم کمرنگ تر شده ولی بازم هست  فکر نکنم چیز بدی باشه چون اکثر بچه‌ها از این خال ها دارن 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

اگه برآمده نیست دو تا دخترای من دارن

بزرگتر هم هست

دکتر من که گفت نگران نباش

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
اگه برآمده نیست دو تا دخترای من دارن بزرگتر هم هست دکتر من که گفت نگران نباش

نه برامده نيست صافه صافه.چندتادارن؟

الان دوونیم سالشه.ازوقتی هم بدنیا اومد بود و نه تعداد و نه سایزشون تغییر نکردن.نگران نباش

ممنون عزيزم.توروخدا برابچم دعاکن برااونم نه بزرگ ونه زياد نشع.ممنونم

دخترم روی روم پاش داره

روی شکمش هم هست

هم کوچیک هم بزرگ

ولی چون دکترش گفت نگران نباش منم حساس نشدم و دیگه نگا نکردم.

الان ببینم بهت خبر میدم

دختر کوچیکم هم پشت رون پاش داره از سکه هم بزرگتره

جاهای دیگه رودقت نکردم

دیگه اینو دکترم نبردم

الان سه سال و هشت ماه ویه سال هشت ماهشون شده

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

روی شکمش سه چهارتا واضح دیدم.

یکی رو پاش

روی پاش خیلی هم بزرگه

فک کنم پنج شش سانته

دخترم روی روم پاش داره روی شکمش هم هست هم کوچیک هم بزرگ ولی چون دکترش گفت نگران نباش منم حساس نشد ...

ممنونم عزيزم لطف کردين