2777
2789

سلام . نماز روزه هاتون قبول 

بچه ها من از مهر 96 اقدامم و خوب دکترا گفتن ازمایشات خوبه و خلاصه عکس رنگی و همه چی ام رفتم و تا اینکه یه دکتر طب سنتی کرج به اسم دکتر شهبازی گفت من تخمکام سفته و شکافته نمیشه .. حدود 6 7 ماه هم داروهای ایشون و خوردم و فایده نداشته .. تو اینستا اتفاقی برخوردم به یه پیج خانم دکتری و گفتن ازمایش خودم و و همسرم و بفرستم و گفتن اصلا ما چیزی به اسم تخمک سفته نداریم و هم خودت و همسرت ازمایش انتی اسپرم انجام بدین و احتمالا یکدومتون این مشکل و دارین ..  

ببخشید که زیاد نوشتم حالا میخواستم بپرسم کسی تا حالا این ازمایش و انجام داده و یا اشنایی داره؟

و اینکه ازمایش خونه ؟ و جوابش خیلی دیر اماده میشه؟

بجا ها من تهران نیستم بخوام بیام تهران دکتر کجا برم یه دکتر خیلی خوب ..؟ پیش کی برم..؟

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر سهیلا عارفی دکتر اشرف ال یاسین دکتر مرضیه اقاحسینی

ممنون از بین این ۳ تا کدوم و همون خانم طاهری خوبه..؟ میخوام خوش اخلاقم باشه 

ممنون از بین این ۳ تا کدوم و همون خانم طاهری خوبه..؟ میخوام خوش اخلاقم باشه 

دکتر طاهری رو میشناسم هم خودش هم بردارش فوق العاده دکترای پولکی ای هستن 

شش تا شش تا مریض میفرستن تو اتاق

ولی مطبش شلوغه و کارشم خوبه

دکتر ال یاسین و اقا حسینی هم که با هم کار میکنن تو کلینیک امید زیاد تفاوتی با هم ندارن و سی چهل ساله با هم همکارن

دکتر ال یاسین ممکنه اولش بداخلاق به نظر بیاد ولی فوق العاده قلب مهربونی داره و خیلی خیلی دلسوز 

دکتر عارفی رو هم تعریفشون تو نی نی سایت خیلی شنیدم 

خودتون کجا هستین چون تو شیراز دکتر البرزی خیلی معروفه

تو یزد دکتر افلاطونی معروفه و همه به خاطرش میرن یزد

دکتر طاهری رو میشناسم هم خودش هم بردارش فوق العاده دکترای پولکی ای هستن  شش تا شش تا مریض میفر ...

یزد و تعریفش و شنیدم . اگه بتونم برم اونجا خوبه..؟ من کاشانم