2777
2789
عنوان

ني ني دارا...ماماناي با سليقه

65 بازدید | 11 پست

بگين براي اومدن ني ني چيكار كردين؟

خونه رو تريين كردين؟

كيك خريدين؟

كيكو بردين بيمارستان يا خونه؟

شما كه اومدين خونه مامانتونم اومد؟

من دوس ندارم مامانم بياد بمونه و به اصطلاح جمم كنه

برام سلامتي منو نيني دعاكنين كه خودم از پس كارام بربيام

بنظرتون چه چيزايي رو ميشه نيمه آماده كنم بذارم فريزر كه راحت باشم و بهانه اي براي موندن مامانا نباشه؟!

از سري اتفاقات و حملات رايج خانواده شوهر بعد از زايمان بگين حواب آماده داشته باشم!!!😸😸😸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که زیاد سیسمونی نگرفتم ، فقط وسایل ضروری ، همه رو هم تو کم دیواری چیده بودم، تختش هم بعد از تولدش آماده شد. 

من اول هفته ۳۹ زایمان کردم برای همین یکم غافلگیر شدم، مامانم مسافرت بود، به مادر شوهرم خبر دادیم، خواهرم هم خودش رو رسوند، بعد از زایمان من فشارم خیلی میفتاد و واقعا نیاز به کمک داشتم ، اصلا تنهایی نمیشه باید کسی باشه که برات غذا درست کنه بهت برسه ، وگرنه شیرت خیلی کم میشه