2777
2789

دخترم میگه یه خواب قشنگی دیدم گفتم چه خوابی دیدی گفت خواب دیدم یه جای خیلی سرسبزم بعد یه صدایی بهم گفت اینجابهشته بنده من بزودی زود میای پیش خودم 😢😢😢 توروخدا خواب بچه تعبیر داره دخترم شش سالشه الانه که بمیرم ازترس

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دخترت بگوبگه یامحمدخواب دیدم خیرباشدیاعلی!!! 

استارترخیره انشالله به حق حضرت محمدبخیرمیگذره لطفاحتماحتماصدقه بنداز..مرغ زنده بخر جلوی پای دخترت قربانی کن پای دخترتوبزار روی خون مرغ ومرغ روبده به فقیر

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
کسی داستان براش گفته؟؟

دیشب نه قصه نگفتم ولی من اومدم دعا خوندم ساعت دوبود تقریباخواهرم گفت نازنین الان توخواب اینقد خندید بیدار شد گفت کو مامانم گفت داره دعا میخونه گفت خاله خیلی خوشحالم بازخوابید

انشالله عمرش زیادمیشه و شایدتونظرش اومده پسره منم خیلی خوابهای الکی میبینه میگه مامان بستنی منو زد 

یامیگه پلیس از زیرقابلمه اومدبیرون منو کشت یامیگه ممه‌شیر میخوادبرام هاپو بیاره!!!! ممه‌شیر با شیشه شیرشه😑😑

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
فقط قسمت بنده من رو بچه شش ساله چه جوری یادش مونده حتما از یکی شنیده بچه ها تواین سن خیال پردازی زیا ...

اره پسره منم خیلی خوابهای الکی میبینه وخیالپردازی میکنه چهارسالشه میگه مامان بستنی منو زد 

یامیگه پلیس از زیرقابلمه اومدبیرون منو کشت یامیگه ممه‌شیر میخوادبرام هاپو بیاره!!!! ممه‌شیر با شیشه شیرشه😑😑

به دخترت بگوبگه یامحمدخواب دیدم خیرباشدیاعلی!!!  استارترخیره انشالله به حق حضرت محمدبخیرمیگذره ...

من دخترمچ بابدبختی ازشوهرسابقم گرفتم چیزیش بشه میمیرم😢😢😢 حتما اینکارایی ک گفتی انجام میدم