2777
2789

منو زن داداشم رابطمون با هم صمیمی هستیم ۱ساله باهم تو یه خونه زندگی کردیم  اصلا بهم تو نگفتیم چه برس بحث یا دعوا منو زن داداشم خیلی طرف هم رو می گیریم اگه بحثی بشه کلاکسی جرات نداره به من چیزی بگه ولا زن داداشم حسابشو میذاره کف دستش کلا کسی هم جرات نداره به اون چیزی بگه ولا بامن طرف رابطه شما دوستان گل چطوره با زن داداشتون یا خواهرشوهرتون؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با بقیه زن داداشات چطوری خواهر شوهر خوب😆😆

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

عروس نداریم باخواارشوهر کوچیکم عالی با بزرگه خنثی😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من خودم تک فرزندم و زن داداش ندارم و نخواهم داشت

ولی با خواهرشوهرم خیلییییییییییی خوبیم خیلییییی مثل خواهر نداشتمه

روز اولی که اومدن خواستگاری پیش خودم گفتم اگر اوکی بشه با این خواهر بیچاره ام ولی واقعااااااااا اشتباه بود انقدر خانم و خوبه که عاشقشم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4