خیلی تو جمع ما نمیاد وقتی ام مجبوره بیاد اصلا حرف نمیزنه همش یا در حال لبخند یه متری زدنه یا همش سرش تو گوشیه وقتی ام میگیم بیا توام حرف بزن میگه دارم استفاده میکنم دیگه... همه جا با شوهرش چسبیدن به هم شوهرش تا قبل از این که اینو بگیره تو جمع ما میومد باهامون بیرون میومد حالا تو جمع فقط همش حواسش به خانومشه همش براش چایی میبره اشاره ای حرف میزنن و باهاش یه جا میشینه اگه باغی جایی بریم همش باهم دور میزنن...با مادر شوهرش اینا به شدت کتابی و شما شما میکنه...اوناام حسابی احترامشو دارن البته به قول جاریش ازش میترسن...کل طایفه احترامشو دارن البته پشت سرش خیلی میگن ولی در ظاهر جرئت نمیکنن بگن بالا چشمت ابروئه...از وقتی بچش دنیا اومده تو جمع اصلا نمیدوئه دنبال بچه و...کلا بچه رو میده شوهرش...به منم بی احترامی نکرده ها اصلا به هیچ کس نکرده اما من حس خوبی بهش ندارم شما چی فکر میکنین در موردش...
خب سرش توی زندگی خودشه،، به نظرم رفتارش خیلی منطقیه،، احترام متقابلم داره،،، از حرف و حدیثم دوری میکنه،، خب البته خیلی دوس داشتنی نیس
🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم همینم تقریبا.دوس دارم تو حال خودم باشم .یه جورایی حال میکنم با خودم تا تو جمع زیاد.تو جمع هم ساکتم.اشکالش چیه آخه .حتما شماها خیلی میخندین اون زیاد اهل مسخره بازیو خنده الکی نیست
منم همینو میگم همین که انگار تافته ی جدا بافته ست بد نیست؟؟؟
اینکه مساله و سوء تفاهمی ایجاد نمیکنه عالیه،،،، احتمالا ترجیح میده رفتار یکنواخت و مسالمت آمیزی داشته باشه تا اینکه بخواد خودشو صمیمی بگیره و بعدا سوء تفاهم و کدورت پیش بیاد،،، بد نیس،،، شمام سرتون به کارخووتون باشه😁
🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم