2777
2789
خوب ببین این خوبه که میگی نه بی احترامی میکنه نه بی احترامی میبینه این خانومم با خانواده همسرش اینجو ...

خب من با توجه به اينكه اين مدليشو داريم موافق نيستم نظرم اينه اين مدل رفتار خودش بى احترامى مگه احترام تو حرف نزدن و ارتباط نگرفتن بايد حفظ بشه كه احترام نيست ميشه با ادب صحبت كنى و بدور متلك به ديگران يا مسخره بازى ولى باشى تو جمع كه خس بد به اطرافيان دست نده اين خانم نمى دونم ولى مثلا براى ما يه مدلى حرف ميزنه وقتى هم مى خواد بزنه كه توهين مى كنه ولى مودبانه است و كسى هم نمى گه اون حرف بدى زِد ولى خب حرفشو زده يه جور سياست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله از اون نظر خوبه ولی بده که کسی ادم حسابت نکنه  بنظرم هر چیزی تعادلش خوبه نه پر حرف و مسخره ...

موافقم ما هم كه مثلشو داريم وقتى نيست اصلا كسى حسابش نمى كنه ولى مامانش مدام حرفشو مياره كه تازه زندگيشو الگو كنه ولى كسى اهميت نميده اصلا يه جورايي هيچ كس خوشش نمياد ازش 

تقریبا مثل من ..همه پشت سرم میگن از سیاستم..بعضی میگن موذی شاید ..به مادر شوهرم میگم شما که جرات نکنه بهم توهین کنه..کلا حوصله داستان و این حرفها ندارم ..چون خیلی خستم از گذشته ..همین دیگه ..این آدمی که توصیف کردی مثل من .ولی شوهرم برام چایی نمیاره..معمولا میگم تو جمع تنهاام نزار که جرات نکن هر حرفی و بزنه...خلاصه که خودم م نمیدونم از خستگی م هست یا سیاست..