2777
2789

خیلی تو جمع ما نمیاد وقتی ام مجبوره بیاد اصلا حرف نمیزنه همش یا در حال لبخند یه متری زدنه یا  همش سرش تو گوشیه وقتی ام میگیم بیا توام حرف بزن میگه دارم استفاده میکنم دیگه... همه جا با شوهرش چسبیدن به هم شوهرش تا قبل از این که اینو بگیره تو جمع ما میومد باهامون بیرون میومد حالا تو جمع فقط همش حواسش به خانومشه همش براش چایی میبره اشاره ای حرف میزنن و  باهاش یه جا میشینه اگه باغی جایی بریم همش باهم دور میزنن...با مادر شوهرش اینا به شدت کتابی و شما شما میکنه...اوناام حسابی احترامشو دارن البته به قول جاریش ازش میترسن...کل طایفه احترامشو دارن البته پشت سرش خیلی میگن ولی در ظاهر جرئت نمیکنن بگن بالا چشمت ابروئه...از وقتی بچش دنیا اومده تو جمع اصلا نمیدوئه دنبال بچه و...کلا بچه رو میده شوهرش...به منم بی احترامی نکرده ها اصلا به هیچ کس نکرده اما من حس خوبی بهش ندارم شما چی فکر میکنین در موردش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادم درون گراییم  خوشم نمیاد صحبت کنم توجمع 

درکش میکنم و حس بدی بهش ندارم

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙

فقط ذهنم درگیر  اونهایی شد ک از این فرد  بی احترامی ندیدن  و پشت سرش  بازم صحبت میکنن !!!!!!😐😐

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....