2777
2789
عنوان

خانم های آشنا به مسایل شرعی یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 61 پست
چه جوری؟بلد نیستم

دقیقش رو نمیدونم بزن تو نت .اما بایدتحقیق کنی و  اونکه از هگه عالم تره رو انتخاب کنی 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی کسیو انتخاب کردم باید چه کار کنم؟یعنی هرچی میگه باید عمل کنم؟

اره دیگه .هرسوالی داشتی و مشکلی داشتی طبق نطر اون باید عمل کنی

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
تا الان که نداشتم نماز و روزم قبول نیست؟

چرا عزیزم قبوله .اما خب الان انتخاب کن و ببین مرجعت چی میگه

تا الان که نداشتم نماز و روزم قبول نیست؟

چرا عزیزم قبولی نمازو روزه دست خداست

ولی برا مسلمان خوبه که مرجع تقلید داشته باشه 

برا من حضرت آقاست 

شمام انتخاب کن طبق نظر مرجع پیش برو تو زندگی ان شالله عاقبت بخیر بشی

ولی برام سوال شد که پس پدرمادرا چی یاد بچه هاشون میدن بابای من که روی این مسائل خیلی حساسن ما از سن تکلیف مرجعمونو انتخاب میکنیم

ولی شما به بچه هاتون حتما یاد بدید این چیزا رو

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
چرا عزیزم قبولی نمازو روزه دست خداست ولی برا مسلمان خوبه که مرجع تقلید داشته باشه  برا من حضر ...

کلا زیاد روی این چیزا خودشونم حساس نبودن نماز و روزشون به جا بود ولی برای من واجب نکرده بودن

خیلی ببخشید خیلی هارو دیدم تمام تمالیفشونو انجام میدن ولی زیاد دعای خیر پست سرشون نیست چون به بچه هاشون فقط این چیزارو یاد دادن و از زندگی و احترام به خانواده چیزی یاد دندادن

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    

غسلی ک بعد از پریودی باید گرفته بشه غسل حیض هست خونریزی ک از تاریخ شروع دوره تا ده روز رو میشه حیض حساب کرد یعنی خونی ک تا روز دهم میبینی حیض ولی اگر روز یازدهم خونی دیده بشه استحاضه است و باید غسل استحاضه بشه ک اونم ب مقدار خونی ک دفع میشه استحاضه قلیله و کثیره داره

کلا زیاد روی این چیزا خودشونم حساس نبودن نماز و روزشون به جا بود ولی برای من واجب نکرده بودن خیلی ب ...

خدا حفظشون کنه 

قصد جسارت نداشتم 

هر چی به جای خودش هم احترام به بقیه و مکارم اخلاق هم این چیزا 

نمیگم که پدرمادر فقط این چیزا رو یاد بچه هاشون بدن ولی خب اینام مهمه نباید فراموش بشن درکنار دیگر مسائل تربیتی این چیزا هم نباید حذف شه منظورم این بود

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟