2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیدونم چقد راسته چقد درست اما شنیدم موقع نزدیکی اخرش درموقه ارضا زن ب صورت شوهرش نگا کنه شبیه شوهره میشه چشاش ببنده شبیه خودش میشه من از فامیلمون شنیدم ک خیلی در این موارد تحقیق کرده گویا

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

فقط ژن غالب من بچه خاهرامم شبيه خاهرام شدن يعني ژنمون غالبه

تو اقوام شوهرم بچه هاشون شبیه مادرشوهرمه. یعنی ممکنه بچه منم بشه؟ ممکنه ژن شوهرم غالب باشه؟ 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
مننننن يعني كپ خودممممممممم شديدا  مادرشوهرم اينا دارن ميتركن🤣

دقیقا مث من چن وقت پیش میگفت حداقل ی چیزی باید مث باباش باشه وگرنه مال یکی دیگس داره میترکه از حسودی چرت و پرت میگه

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

پسر من فیس کلیش شبیه باباشه و تقریبا شکل مادرشوهرم ولی نثلا گوشا و ابرو و دهنش به من رفته.حالا شوهرم پیله کرده که اسم دخترمون بزاریم همتا 

یعنی که همتای تو باشه مثل تو باشه 

حالا شانس من باز این شبیه مادرشوهرم بشه که رسوا میشم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
من نمیدونم چقد راسته چقد درست اما شنیدم موقع نزدیکی اخرش درموقه ارضا زن ب صورت شوهرش نگا کنه شبیه شو ...

من چشاشو ندیدم اون موقع. چشامو میبندم اکثرا. شبیه خودمه

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)

من پسرم متولد ک شد گفتن کپی برابر اصل باباشه

الان ک دوسالشه قسمت لب دهان و حالت صورت و موهاش ب من رفت اما چشماش ک مخاسم ب من بره ب همسرم رفته.اما همه میگن روز ب روز داره بخودت شبیه تر میشه.باس بذاری بزرگ ک شد حدود ۲۰ سال ببینی شبیه کی میشه

خدایا فقط خودت