2777
2789
عنوان

یعنی دوستش داره

42 بازدید | 3 پست

پسری که تو جمع همه حواسش به دختر عمه اشه، کنجکاوه اون چی دوست داره چی دوست نداره، موقع سوار شدن ماشین درب ماشین رو واسش باز میکنه و … برای سفر خانوادگی برنامه ریزی میکنه و .. سر صحبت رو باز میکنه، حتی سر سفره میخواد که اون دختر بیشتر غذا بخوره و واسش غذا میکشه ، یه خالت حمایتگر داره ،  بنظرتون ممکنه عاشق باشه؟ بنظرتون چقدر به خواستگاری و ازدواج فکر میکنه؟ ممکنه فقط بخاطر فامیل بودن و همسن بودن اینکارها رو انجام بده؟ 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم واسه دختر عمه ام اینکارا رو انجام میده امیدوارم حسی بینشون نباشه چون دختر عمه ام پزشکی میخونه اما داداشم دیپلم داره، مطمئنم اگه بخوادش هم شوهر عمه ام با ازدواجشون مخالفت میکنه 💔💔

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …