2777
2789
عنوان

اونایی که اطلاعات حقوقی دارن _طلاق

115 بازدید | 17 پست

دوستان من منزل پدرم هستم و دارم جدا میشم اما سره یه مسائلی مهریه و ....فعلا اقدام قانونی نکردیم و ممکنه طول بکشه پروسه ی طلاقم،میخوام بدونم اگر من تواین مدت برم سرکار،طرفم میتونه ازم شکایت کنه ویا به دادگاه بگه هنوز اسمش تو شناسنامه ی من بوده بدون اجازه ی من مشغول کار شده؟ایا اصلا حق گفتن چنین چیزی داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ميتونه 

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
ربط به مهریه ات نداره و مهریه ات در هر صورت مال خودته فقط نفقه بهت تعلق نمیگیره اگ شکایت کنه و عدم ت ...

نه میگم طلاقم ممکنه طول بکشه ۱سال ویا حتی بیشتر سر یک سری مسائل،من اگه بخوام تواین مدت سرکار برم میتونه منو محکوم کنه؟

عزیزم هیچ مردی حق این رو نداره که زنی رو به زور تو خونه نگه داره فقط میتونه عدم تمکین بگیره واسه نفقه.... در مورد شغلم بر خلاف حرفی که میگن زن باید از مرد اجازه بگیره واسه بیرون رفتن از نظر قانونی همچین قانونی نداریم از نظر شغلی اگه شغلی باشه که مثلا حیثیتش رو لکه دار کنه میتونه شکایت کنه

اگه ازنظر مالی شمارو ساپورت کنه بله میتونه ولی اگه نکنه شما میتونی مدعی بشی که بهت پول نمیده و مجبور شدی بری سره کار ...که بازم میتونه بهتون نفقه بده و نذاره بری سرکار 

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...
متاسفانه صد در صد چنین حقی رو داره عزیزم و میتونه پیش قاضی شمارو محکوم کنه. چون ایشان فعلا شوهر قان ...

خب اگه زن تواین مدت به پول احتیاج داشته باشه و مجبور به کار باشه تکلیف چیه؟

نه میگم طلاقم ممکنه طول بکشه ۱سال ویا حتی بیشتر سر یک سری مسائل،من اگه بخوام تواین مدت سرکار برم میت ...

نه عزیزم نمیتونه

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...