2777
2789
عنوان

هفته چهلم هستم ولی درد زایمان ندارم چکار کنم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا جواب میده؟ هرکاری حاضرم بکنم راحت شم

من ک رفته بودم دکتر ی خانم بود شرایطش مثل شما بود دکتر میگف بروتو لگن پتوی خیس رو لگد مالی کن .....دکترم گف  مثلا لازم نیس ده تا پله رو بالا پایین کنی چون اونجور بچه پایین نمیاد باید یدونه پله انتخاب کنی بری روش بیای پایین زیاد انجام بدی تادردات شرو بشه....توچرا نمیخوای امپول فشار بزنی؟

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
سه روزه زایمان کردم با امپول...ترسناک نیس...فقط دردا زیادی پشت سرهم میاد..

به سلامتی عزیزم مبارکت باشه، برای منم دعا کن

جای من بودی دکترو راضی میکردی همین هفته امپول رو بزنه یا صبر میکردی تا هفته دیگه شاید دردت بگیره؟ اخه میترسم بچه یچیزیش بشه دور از جونش

من ک رفته بودم دکتر ی خانم بود شرایطش مثل شما بود دکتر میگف بروتو لگن پتوی خیس رو لگد مالی کن .....د ...

چون امپول فشار وحشتناکه درداش، اکثر دکترا امپول فشار رو آخرین انتخابشون میکنن

من ک رفته بودم دکتر ی خانم بود شرایطش مثل شما بود دکتر میگف بروتو لگن پتوی خیس رو لگد مالی کن .....د ...

برم حموم امتحان کنم شاید جواب داد، میام اینجا مینویسم نتیجه شو

وای منم چهل هفته و دو روزم ولی اصلا دردی ندارم و بستری ام نمیکنن میگن صبر کن خسته شدم 😢😢😢😢😢😢😢

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤