2777
2789

الان آخر هفته چهلمم، از هفته 37گاهی یه درد کوچیک دارم و تموم میشه، اما خبری نیس، هرشب پیاده روی میرم و میرقصم کلی، به نظرتون چکار کنم؟

دکتر تا هفته دیگه گفته اگه دردت نگیره امپول فشار میزنم، به نظرتون رازیش کنم زودتر بزنه؟ اخه حرکات نی نی خیلی کم شده و پاهام به قدری باد کرده و سفت شده نمیتونم درست راه برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تحت نظر باش

و اگه برات مقدور بیمارستان بمون

که تحت نظر باشی

خدایی نکرده بچه پی پی نکنه. حرکاتشو زیاد در نظر بگیر

دوش آبگرم هم خیلی خوبی

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.

منم دعا میکنی

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

قرص کرچک بخور 

زعفران بخور 

خاکشیر بخور 

ورزش های مخصوص زایمان انجام بده

از پله بالا پایین برو، البته پاهات ورم داره خیلی مراقب باش

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊

اگرم نمیخوای امپول بزنی ی پتو بزار تولگن تو حموم برو روش لگد مالی کن پتورو البته اروم اروم ن ها محکم ....ابنو دکترم ب ی خانم باردارمیگفت 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
قرص کرچک بخور  زعفران بخور  خاکشیر بخور  ورزش های مخصوص زایمان انجام بده از پله ب ...

هم خاکشیر هم زعفرون هم پله و ورزش و پیاده روی هروز، اما خبری نیس، روغن کرچکم دکتر گفته فقط روزی که میخاد امپول فشار بزنه اجازه دارم بخورم چون ممکنه بچه پی پی کنه