2777
2789

سلاااام بر همه دوستان

من چندماه انتظار کشیدم تا تو یکی از تایپیکا خوندم 40 شب سوره مریم و70 شب آیه 89 سوره انبیا واسه حاملگی جواب میده منم نذر کردم که انجام بدم و وقتی حامله شدم واسه 40 نفر منتظر نی نی سوره مریم بخونم تا ان شاا... خدا نی نی سالم بهم بده.خداروشکر هنوز ختم تموم نکرده بودم که حامله شدم.الان میخوام نذرم رو ادا کنم.

فقط دوستان من تازه عضو نی نی سایت شدم ودستم کنده و از طرفی فقط صبح تا ظهر میتونم بیام تو اینترنت پس اگه دیر جواب میدم خواهش می کنم کسی ناراحت نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

واسه منم بخوني باردار باشم اين ماه ممنون ميشم

منم باردار بشم ميخونم حتما

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰