2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفا

66 بازدید | 14 پست

مسیر یاب حمل و نقل عمومی. چیزی که از دم در خونه تا مقصد بهمون بگه از کجا به کجا بریم سوار کدوم اتوبوس بشیم...برای شهر تهران...برای یه ادم کاملا نا اشنا به تهران.ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرچی میگردم چیزی که کار کنه پیدا نمیکنم...

من دقیق بلد نیستم پسرم خوابه اون وارده بیدار شه ازش میپرسم بهتون میگم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من دقیق بلد نیستم پسرم خوابه اون وارده بیدار شه ازش میپرسم بهتون میگم

عزیزم لطفا هر زمان فرصت کردی از پسر گلتون در مورد نرم افزار مسیر یاب سوال کنید من منتظر پاسختون هستم...متشکرم

عزیزم لطفا هر زمان فرصت کردی از پسر گلتون در مورد نرم افزار مسیر یاب سوال کنید من منتظر پاسختون هستم ...

ببخشید فراموش گردم گوگل مپس رو ما برای مسیریابی استفاده کردیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تمام مسیرها ایستگاهها همه مکانهای لازم رو نشون میده برای هر شهری که باشید

ممنونم...ولی حمل و نقل عمومی رو نشون نمیده...    

مطمئنی داره ها

شاید من اشتباه میکنم ولی برای من هرچقدر اتوبوس رو میزنم جواب نمیده...اما پیاده  و با ماشین سوار ...

تابستون ما استفاده کردیم چون جایی که میخاستیم بریم غریب بود عالی عمل کرد فقط ما متکی به پسرم هستیم پرسیدم میگه همین هم مترو داره هم اتوبوس

تابستون ما استفاده کردیم چون جایی که میخاستیم بریم غریب بود عالی عمل کرد فقط ما متکی به پسرم هستیم پ ...

خیلی خوبه ادم یه نفر که وارد به امکانات اینترنت و نرم افزارهای کاربردی هست کنارش باشه...انشالله که همیشه پسر گلتون شاد و سلامت باشه...از راهنمایی های شما و ایشون بی نهایت ممنونم..

خیلی خوبه ادم یه نفر که وارد به امکانات اینترنت و نرم افزارهای کاربردی هست کنارش باشه...انشالله که ه ...

ممنونم