2777
2789
عنوان

بیایین بگین دلیلش چی میتونه باشه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 67 پست
شوهرم خیلی مرد خوبیه ولی فوق العاده بی احساسه هر کاری میکنم راه نمیاد باهام دو قطب مخالفیم من فوق ال ...

تو انگار منی😯 احساساتی بودن خیلی بده همش منتظرم یه اتفاق رمانتیک بیفته بینمون عین فیلما

ببین خودت باید شروع کنی و بهش یاد بدی  در قالب فیلم عاشقانه کتاب آموزشی زناشویی  و فرست ...

یه گروه تو تل درست کردم فقط خودمو خودش هرچی نکات و چیز میز زناشویی بود براش میفرستادم اثر نکرد که کلا تو هپروته 😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولا با حس کنجکاوی آشنایی داری؟!

ثانیاً بابا آدما وقتی تو تنگنای جنسی قرار میگیرین خیلی کارامیکنن تموم که میشه میفهمن چه غلطی کردن 

این هیچ ربطی به کم بودن شما نداره معذرت خواهی هم نداره واقعا اصن به شما چه؟!.اون همسره شماس درست ولی انسانه 

سخت نگیر 

تو انگار منی😯 احساساتی بودن خیلی بده همش منتظرم یه اتفاق رمانتیک بیفته بینمون عین فیلما

واااای خیلی بده خل شدم هنوز بعد۳سال زندگی عادت نکردم به این یخ بودنش بهش میگم یخچال 

شوخی بود  مردا  یه دونه فیلم هم شده میبینن شما سخت نگیر و محبت بین هر دو رو زیاد کنین

احیانا شما آقا نیستی؟شایدم خانوم مجردی.

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
پورنو نه فیلم صحنه دار    

ببینید

کیه تو زندگیش گناه نکنه

همه گناه میکنن

ولی اقرار گناه فقط در برار خداس ک پسندیدس

اگه هدفتون اقراره ک خوب نیس

اگ هدفتون افتخاره ک باز خودش یه گناه جداگانس

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

نباید ب روش میاوردی..چون قبلا از ترس تو یواشکی می دیده ولی اگه ب روش بیاری دیگه ترسی نداره و اشکارا کارشو ادامه میده و یهو دیدی جلو خودت نگا کرد. منم ازینکه شوهرم بخاد همچین فیلماییو نگا کنه حس بدی بهم دست میده ولی با این فضای مجازی تو نمیتونی جلوشو بگیری‌‌..سعی کن بیشتر بخودت برسی و ب رابطت تنوع بدی

عزیزم اولا با حس کنجکاوی آشنایی داری؟! ثانیاً بابا آدما وقتی تو تنگنای جنسی قرار میگیرین خیلی کارام ...

معذرت خواهی بابت رفتار زشتش چون خیلی بد برخورد کرد وگرنه من هیچوقت ازش توقع معذرت ندارم همیشه کوتاه میام

من تو روابطمون خیلی فعالم اون همیشه خنثاس میگم شاید اثر این فیلم دیدنا باشه

نه عزیزم این حرفا چیه اون خسته هست مشغله فکری داره منم تو گوشی شوهرم دیدم فقط بهش گفتم زشته نگاه نکن رزق روزیمون کم میشه گفت نه والا فلانی فرستاده گفتم من کاریت ندارم خود دانی ولی نگاه نکن 

ما نود درصد دو تایی میشینیم میبینیم😑😑🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊تازه ی مدت خودم تنهایی  اصلا ...

من فیلم احساسی دوست دارم واقعا کمک میکنه بهم حس عشقم تازه بشه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
نباید ب روش میاوردی..چون قبلا از ترس تو یواشکی می دیده ولی اگه ب روش بیاری دیگه ترسی نداره و اشکارا ...

همش حس میکنم کثیفه تصورش تو حالت دیدن همچین فیلمایی اذیتم میکنه من خیلی تلاش میکنم زندگیمون عاشقانه باشه ولی اون اصن تمایلی نداره میگه مشکلی نداره زندگیمون 

ما نود درصد دو تایی میشینیم میبینیم😑😑🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊تازه ی مدت خودم تنهایی  اصلا ...

بنظرمن کارتون اصلا درست نیس چون بعد یمدت نسبت ب هم سرد میشید.. تو نمیری تو فاز مقایسه شوهرت چی؟ اصلا ب این فک نمیکنی ک شوهرت تو رو با اون زنا مقایسه میکنه؟ زنایی ک شغلشون اینه و بدنشون بدون هیچ عیب و نقصی