2777
2789
عنوان

بیایین بگین دلیلش چی میتونه باشه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 67 پست
ببینید کیه تو زندگیش گناه نکنه همه گناه میکنن ولی اقرار گناه فقط در برار خداس ک پسندیدس اگه هدفت ...

فقط مونده بود جواب خانوم جلسه ایم بدم غلط کردم ولمون کنید

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بعدشم خانوما انقد تو گوشی شوهراتونو تجسس نکنین

بابا اونا هم اگه دم بدیقه شمارو چک کنن تهش یه چیزی پیدا میکنن

تجسس میکنید خودش به خودی خود گناهه

بروز ندید غمباد میگیرین

بروز بدید پررو میشه میگه مگه چیه یه گناه دیگ هم کرده

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم این حرفا چیه اون خسته هست مشغله فکری داره منم تو گوشی شوهرم دیدم فقط بهش گفتم زشته نگاه نکن ...

مشغله که خیلی زیااادم داره ولی خب فکره دیگه تا خودش نگه دلیلش این نیس آروم نمیشم خودشم یجوری حرف میزنه آدم‌نمیفهمه

بعدشم خانوما انقد تو گوشی شوهراتونو تجسس نکنین بابا اونا هم اگه دم بدیقه شمارو چک کنن تهش یه چیزی پ ...

اصلا دوس ندارم چکش کنم اینم اتفاقی شد ولی متاسفانه یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که یه مقدار شکاکم نمیذارم بفهمه ولی همش شک دارم دوسم داره نداره مهمم مهم نیسم از اینچیزا

مشغله که خیلی زیااادم داره ولی خب فکره دیگه تا خودش نگه دلیلش این نیس آروم نمیشم خودشم یجوری حرف میز ...

نه عزیزم مرد کلا فضول ازاین چیزام نگاه میکنن اینقدر بهش فک نکن والا نباید اصلا ب روش میزدی 

نه عزیزم مرد کلا فضول ازاین چیزام نگاه میکنن اینقدر بهش فک نکن والا نباید اصلا ب روش میزدی 

خواستم ولی نشد بعدشم پشیمون شدم چون شوهرم خیلی جالب همه چیزو به نفع خودش تموم کرد من بدِ شدم