2777
2789
عنوان

بیایین بگین دلیلش چی میتونه باشه😢

527 بازدید | 67 پست

چن روز پیش تو سرچ گوگل گوشی شوهرم چیزای بدی دیدم فیلم ناجور سرچ کرده بود تعداد دفعاتشم زیاد بود به روش آوردم گف همینجوری الکی دیدم قهر کردم هرچی گفتم کار خوبی نیس قانع نشد گف چیز بدی نیس و اصلا نگف دیگه نمیبینم حتی عذرخواهیم نکرد دیگه بعد چند روز آشتی کردیم ولی الان همش بهش فک میکنم اینم بگم شوهرم خیلی خوبه اهل کار خلاف‌و اینجور چیزا اصلا نیس ولی حس میکنم کمم براش که اینکارو کرده😢 چجوری ترکش بدم دیگه سمتش نره اصن دوس ندارم اینجور کارارو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا ولی منم گاهی از رو فضولی فیلم بد میبینم نریزین سرم   

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بیشتر مردا همینن 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
👀👀👀👀👀👀

پورنو نه فیلم صحنه دار  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

😕😕😕حستو من کاملا میفهمم...دفعه اخری که سرش بحث کردم گفت اصلا هردفعه میگی بیشتر کنجکاوم میکنی...دیدم داره هی روش باز میشه دیگه به رو نزدم...این فکر رو نکن که کمبودی هست از رو کنجکاویه و هیجان😐دیگه به روش نیار بجاش یه بار الکی الکی هم شده بگو میدونم شوهرم چشم پاکه و ازاینکارا نمیکنه