2777
2789
عنوان

بیایین بگین دلیلش چی میتونه باشه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی به خودم میرسم هیچی براش کم نمیذارم

هرچی میشه میگن شاید زنش راضی نگهش نمیداره.نمیگن مرده تنش میخاره هااااا.شوهره هرچقد بد باشه بازم زنه باید به خودش برسه.این قانون نی نی سایته

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
شوخی بود  مردا  یه دونه فیلم هم شده میبینن شما سخت نگیر و محبت بین هر دو رو زیاد کنین

شوهرم خیلی مرد خوبیه ولی فوق العاده بی احساسه هر کاری میکنم راه نمیاد باهام دو قطب مخالفیم من فوق العاده احساساتیم

شوهرم بفهمه میکشتم انقدر حساسه    

نه منو شوهرم بعضی وقتا با هم میبینیم کلی چیزای جدید یلدگرفتیم اخه من واقعا خنگ بودم اولین بار ازش اومدم لب بگیرم زدم با دماغ تو دماغش خون اومد 😂😂😂😂

الان کلی پیشرفت کردم بابا 😂😂

اگه امروز نخندی فردا پشیمون میشی    همیشه برای هر دردی یه دری به سمت کوچه علی چپ بازه      
شوهرم خیلی مرد خوبیه ولی فوق العاده بی احساسه هر کاری میکنم راه نمیاد باهام دو قطب مخالفیم من فوق ال ...

ببین خودت باید شروع کنی و بهش یاد بدی 

در قالب فیلم عاشقانه

کتاب آموزشی زناشویی 

و فرستادن آدرس تل درباره روابط زناشویی و انواع ایده 

نه منو شوهرم بعضی وقتا با هم میبینیم کلی چیزای جدید یلدگرفتیم اخه من واقعا خنگ بودم اولین بار ازش او ...

خوبه شوهر من ک ی فیلم بزارم جلوش کلی میره رو منبر نصیحتم میکنه  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)