2777
2789
وای چقدر سخت.من بعضی شبا پهلوهام درد میگیره

اوووو کو حالا مونده دردا

ولی تو دلتو خالی نکنم ها 

بعضیا اخرای بارداریشون خوبه

مال من سه ماهه دوم طلاییه

ولی هر ک طاووس خواهد جور هندوستان کشد

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستنی شرکتی هم بخوررخنکه و پاستوریزس ماست بخور ک خنکه البته تو خوردن بستنی زیاده روی نکن

ماست با خیار عیب نداره اخه حس میکنم از تو میسوزه دلم

خدایا شکرت❤❤

سیب عالیه

به هم.

عسل

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دستت درد نکنه ممنون کمک کردی 

قربونت گلم ..😚😍.انشالله به سلامتی نی نی تو بغل کنی و حالش و ببری ...بارداری خوبی داشته باشی🙏

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
ماست با خیار عیب نداره اخه حس میکنم از تو میسوزه دلم

شبا اصلا لبنیات میوه اسیدی۰ نخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دستت درد نکنه عزیزم

خواعش میکنم منم داشتم جوری ک ب پشت کمرم میزد.سیب واقعا معجزه بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مثه تو تا ته گلوم ميسوخت اينقد ك معدم اسيدي برد دكترم قرص پنتوپرازول داده قبل صبحانه ميخورم خيلي عاليه ديگ سوزش معده ندارم هرچي بخام راحت ميخورم عرق نعنا هم خوبه

خدايا به اميد خودت نه بنده هاي بيخودت

سلام خانمایی ک باردار هستین و یا نی نی تون تازه ب دنیا اومده عضو کانالم شید و هر سوالی و کمکی میخواید از هم گروهیتون بخواید بهتون کمک کنه 

چت آزاد پرسش و پاسخ درباره بارداری و کودکان😌
تبادل نظر آزاد💞
لینک ممنوع🚫
دوستانتون رو ادد کنید😙
توهین ممنوع🚫
⛔⛔⛔⛔ورود آقایان ممنوع⛔⛔⛔⛔
https://t.me/joinchat/JLq8ok6MH8gg4d5yvlvBtw

چت آزاد پرسش و پاسخ درباره بارداری و کودکان😌

تبادل نظر آزاد💞

لینک ممنوع🚫

دوستانتون رو ادد کنید😙

توهین ممنوع🚫