2777
2789
عنوان

جاری خل و چل

1102 بازدید | 41 پست

شما با این قضیه که هر دفعه میرین خونه مادر شوهر باید چیزی ببرین موافقین، یه جاری خل و چل دارم هر وقت میره یه چیزی میبره حالا هر وقت نمیبره باهاش بد رفتاری میکنن ولی من از اول عادت ندادمشون 

مشکلی هم پیش نیومده فقط گاهی یه اتفاق خوب بیفته برام مثلا بارداری یا

.... یه چی میبرم میگم شیرینیش

تعداد رای : 52
نظرسنجی
بله
2
3%
خیر
21
40%
فقط برای مناسبتها
19
36%
جاریت خله
10
19%
حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

دوست ندارم  کسی رو ب رفتاری عادت بدم  و  بعدا وظیفه  تلقی شه ... دوست دارم محبت آدمها  ب چشم بیاد

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست ندارم  کسی رو ب رفتاری عادت بدم  و  بعدا وظیفه  تلقی شه ... دوست دارم محبت ...

دقیقا

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بیشتر خانواده شوهرت خلن و بی لیاقت

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
دلم برای جاریت سوخت😔😔😔نباید عادت میداد

نترش خودشم دور از جون شما کرم داره، وقتی دید من اینکارو نمیکنن بدتر کرد ولی منکه عین خیالم نیست

بخدا پشت سرش مادر شوهرم همش میناله، میگه اینقدر برای ما میاره پس خودش خیلی بیشتر داره میخوره یا پدر شوهرم به شوهرم گفته بود همش ولخرجی میکنه

بیشتر خانواده شوهرت خلن و بی لیاقت

از قدیم گفتن

به جز قوم شوهر که ویران گرند

بنی آدم اعضای یکدیگرند

من ندیدم خانواده شوهری غیر از این باشن

جاری شما با محبت و با ادبه و دل مهروبونی داره ودرست نیس بهش بگی خل و چل دور از ادبه

این اسمو پدر شوهرم گذاشته روش 

از قدیم گفتن  به جز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یکدیگرند من ندیدم خانواده شوهری غیر ...

اصولا خیلیا اینطورین.چند بار که لطف کنی فک میکنن وظیفته.بیشعورا

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...