2777
2789
عنوان

جاری خل و چل

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 41 پست
طفلک جاریتون با داشتن جاریه مثل شما که خل و چل میدونیدشون . ایشون دست و دلباز هستن 

عزیزم میخواد خودش‌و شیرین کنه پیششون ولی نمیدونه که پشتش چخبره

من به هر کسی اینو گفتن همه با من موافق بودن 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

نگو خل وچل طفلی اومده محبت کنه خودشو نابود کرده

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این اسمو پدر شوهرم گذاشته روش 

پس پدر شدهر شما خیلی نمک به حروم تشریف دارن اون جاریت که به هر حال حتی اگه از رو سیاست باشه داره واسشون خرج میکنه هدیه و غذا یا هر چی میبره بهش اون لقب داده پس مطمئنم پشت سر تو هم یه لقب به مراتب بدتر گذاشته...مثل خسیس... عفریته...جاسوس..فصول ...نو کیسه یا امثال اینا

پس تو تکرار نکن حرف پدر شوهرتو

منم هر بار میرم خونه مامانم دوست دارم یه چیزی ببرم واسه مادرشوهرمم از هر شهری برم سفر سوغاتی میارم ی ...

نه دور از جون ولی یه بار که نبری متوجه میشی من چی میگم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

جاریت خل نیست

کسی که بی دلیل توهین میکنه خله

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
پس پدر شدهر شما خیلی نمک به حروم تشریف دارن اون جاریت که به هر حال حتی اگه از رو سیاست باشه داره واس ...

دقققیققن

پدرشوهری که انقد خاله زنک باشه

از این به اون میگه ازون به این

نمک به حروم عالی بود

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
پس پدر شدهر شما خیلی نمک به حروم تشریف دارن اون جاریت که به هر حال حتی اگه از رو سیاست باشه داره واس ...

ودر شوهر من از ولخرجی متنفره اون دوست داره عروسش بیشتر زندگی پسرشون رو جمع جور کنن

اسی جان برو کمی تحقیق کن ببین واسه شما چه اسمی😂😂😂😂😂😂😂 گذاشته

نترس پدر شوهرم رکه، چند بار جلوی خودشم بهش گفتن که زندگی جمع کن باش، صبح تا شب میره کار میکنه گیرم پگلارو اینور اونور خرج الکی نکن، آخه یه بار عروسی کرده یکسال زندگی کرده طلاقش دادن

ودر شوهر من از ولخرجی متنفره اون دوست داره عروسش بیشتر زندگی پسرشون رو جمع جور کنن

خوب پس حرص شما از کجا نشات میگیره

اگه این حقیقت داشته باشه که تو عروس خوبه ای؟ پس دیگه چرا ناراحتی

خوب پس حرص شما از کجا نشات میگیره اگه این حقیقت داشته باشه که تو عروس خوبه ای؟ پس دیگه چرا ناراحتی

نه حرص نمیخورم برام سوال بود بدونم اکثریت نظرشون چیه

نه حرص نمیخورم برآن سوال بود بدونم اکثریت نظرشون چیه

Mind your job

نترس پدر شوهرم رکه، چند بار جلوی خودشم بهش گفتن که زندگی جمع کن باش، صبح تا شب میره کار میکنه گیرم پ ...

طلاقش دادن؟؟؟؟؟

تو چه ادمی هستی اخه اصلا چه کار به زندگی دیگران داری

سر خودت نیاد نگو طلاقش دادن شاید مشکل داشتن مواظب باش سرت نیاد