2777
2789

دیدین همچین چیزی

چطور راضی شدن

بعدش خوشبخت شدن یان

بعدش خانوادهه باهاشون چجوری رفتار کرد قط ارتباط بودن یا خوب شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا حتی اگر زندگی دونفرشون خوب باشه مسلما خانواده رفتار خوبی نخواهند داشت شاید به احتمال کم به مرور رفتارشون خوب بشه اما بعید میدونم

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

برا من اینجوری نبوده. ولی خب کارت سخته. والا عروسی که خودشون انتخاب میکنن بعدش ب مشکل میخورن چ برسه به اونی ک نمی‌خوانش.

من خودم انتخابم جایی بوده ک احترام داشته باشم. حتا یه خواستگارم ک احترام نگه نداشتن شب بله برون. بهم زدم چون فک میکردم آدمای محترمی نیستن و بعدتر اذیتم میکنن. با کسی ازدواج کردم ک با احترام اومدن خواستگاریم و با احترام همیشه باهام رفتار کردن. و حریما هم حفظ شده تا الان. 

نمیدونم نظرمو مبخواین یا نه😂. من بودم ازدواج نمیکردم چون آدم چالش‌های بعدش نیستم.. قحطی آدم هم نیست. 

🌱