2777
2789

سلام خانوما،شوهر من شغلش آزاده و تو این یکی دوسالی ک زندگیمونو شروع کردیم ماهی۳۵۰۰تا۴۰۰۰تومن درآمد داره،از همه حساب کتاباش خبر دارم اول قسطامونو حساب میکنیم واریز ک کردیم پول باقی موندرو میریم خرید خوراکی خونه باز ی پولی میمونه که تا اخر ماه بی پول نمونیم

میزاره خونه منم میزارم تو کابینت هرکدوممون لازم داشته باشیم میریم برمیداریم ولی با این حال من هیچی پس انداز ندارم

چیکار کنم بنظرتون؟؟

راه حلی دارین؟؟

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا

بزن قدش😂🖐🏻منم داراییم فقط۵۶هزارتومنه😐🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب از رو پولا بردار واسه خودت😮

جانِ من..عشق من..دخــــــــــترم..مادر تو بودن لیاقت میخواهد ومن شاکرترینم..بی زحمت تا اینجا اومدی واسه خونه دارشدن ماهم یه صلوات بفرست..اسمم رویاس😊  دخترم اسمش آیداست..همه ی زندگیم..❤❤❤

من قرعه کشی نوشتم،ولی اینقد کمه که روم نمیشه بگم چقده🙈🙈🙈🙈

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
چهار هزارتومن؟!😐

😐😐😐😐😐😐باهووووش کی بودی توووو؟؟

جانِ من..عشق من..دخــــــــــترم..مادر تو بودن لیاقت میخواهد ومن شاکرترینم..بی زحمت تا اینجا اومدی واسه خونه دارشدن ماهم یه صلوات بفرست..اسمم رویاس😊  دخترم اسمش آیداست..همه ی زندگیم..❤❤❤
من ب سختی 100 کنار گذاشتم سر ماه پول لیزرم در بیاد 😬

🤪🤪😂😂😍۱۰۰ تومن ازخودت پول داری؟بیاباهم دوس شیم قربونت برم بااینهمه حجم ازپولداری چطوری تاالان گروگانت نگرفتن😝🏃‍♀️🏃‍♀️

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه