2777
2789

من نتیجه گرفتم ولی زایمان زودرس شدم اگه سوالی داری بپرس عزیزم

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ای وی اف کردم ولی نشد...دوباره رفتم تو سیکل انتقال انشاالله ماه بعد برام دومرحله ایی انتقال میدن

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بفرما عزیزم

میگم کجا ای وی اف شدین هزینش چقدر شد بعد چند مرحله ای یو ای رفتین براای وی اف به همراه میکرو انجام دادین پانکچر کردنش خیلی سخت بود چقدر استراحت کردین؟وکدوم شهر هستین باراول نتیجه گرفتین

چقدر هزینش شد مشگلتون چیه

هزینش والا چون ما شش سال پیش رفتیم ای وی اف کردیم یادم نیست...ولی چون جنین فریز داشتم قبل عید انتقال داشتم حدود دو خرده ای واسمون ایستاد...مشکل از شوهرمه کم تحرکی و تعداد ومرفولوژیش پایینه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
میگم کجا ای وی اف شدین هزینش چقدر شد بعد چند مرحله ای یو ای رفتین براای وی اف به همراه میکرو انجام د ...

من دوبار آیوآی یکبار آی وی اف ناموفق تهران آخرش شهر خودمون مشهد پیش دکتر هما اسکوئیان رفتم تشخیص هیستروسکوپی تشخیصی داد انجام داد گفت سپتوم دیواره داری برداشتن با آی وی اف مرکز میلاد مشهد سال ۹۵دوقلو باردار شدم بعد ده سال 

من دوبار آیوآی یکبار آی وی اف ناموفق تهران آخرش شهر خودمون مشهد پیش دکتر هما اسکوئیان رفتم تشخیص هیس ...

ممنون که جواب دادین خدابچه هاتونو حفظ کنه من نزدیک ۲ساله ناباروری دارم پیش ۳تادکترم رفتم میگن هیچ مشگلی ندارین.دکترم که رفت پیش اورولوژی براچکاپ گفت احتمالا به هم الرژی دارید که نمیشه یعنی اسپرم وتخمک همو قبول نمیکنن.فامیل هم هستیم ۲بارهم ای یو ای منفی داشتم.به نظرتون دکترم قبول میکنه اینسری ای وی اف شم 

مبارک باشه ممنون جواب دادین

ممنون عزیزم دعا کنید این بار دیگه مامان شم