2777
2789
ان شاالله اینبار مامان شی به حق همین ماه عزیز

ممنونم عزیزم انشااالله شماهم مامانشی بزودی

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آی وی اف شدم الان بچه دارم

بچه ها من انتقال جنین فریز داشتم الان روز سوم انتقالمه،سینه هامم درد میکنه و همینطور کمرم خانومایی که مثبت شدین این علایمو داشتین ؟ضمنا من استراحتم گاهی هم یکم راه میرم واسه دبل یو سی و وضو گرفتن و از این اتاق به اون اتاق واسه تی وی نشاسته هم میخورم روزی یه لیوان و بادوم لطفا خانومایی که مثبت شدن بگن چیکارا کردن چیا خوردن و از علایمشون بگن

ممنون که جواب دادین خدابچه هاتونو حفظ کنه من نزدیک ۲ساله ناباروری دارم پیش ۳تادکترم رفتم میگن هیچ مش ...

عزیزم ای یو ای درصد موفقیتش خیلی کمه انشاا... با ای وی اف جواب میگیری

سلام منم میخوام ای وی اف کنم دوساله اقدامیم مشکل از شوهرم هست کم تحرکی داره و مورفوش کمه میخوام پیش دکتر نصر انجام بدم ولی تخمک گذاریم دقیقا میوفته تعطیلات خرداد استرس گرفتم واسه پانکچر و... که دیر نشه و دکتر باشه .خانمهایی که تهران هستن و ای وی اف کردن میشه راهنماییم کنن؟؟

ممنون که جواب دادین خدابچه هاتونو حفظ کنه من نزدیک ۲ساله ناباروری دارم پیش ۳تادکترم رفتم میگن هیچ مش ...

آره منم همن مشکلو داشتم خیلی دکتر رفتم میگفتن سالمی فامیلم هستیم ولی پیش اسکوئیان رفتم گفت این همه سال الکی دارو میخوردی سپتوم داشتی یه متخصص خوب برو که تشخیص بده من پیش پروفسور هم رفتم تشخیص نداد

آره منم همن مشکلو داشتم خیلی دکتر رفتم میگفتن سالمی فامیلم هستیم ولی پیش اسکوئیان رفتم گفت این همه س ...

سپتوم چی هست میشه توضیح بدین.من سنو عکس رنگی همه جی رفتم میگن مشگلی نیست پیش دکتر ربعیی میرم توامدان خیلی خوبه.ولی...

سپتوم چی هست میشه توضیح بدین.من سنو عکس رنگی همه جی رفتم میگن مشگلی نیست پیش دکتر ربعیی میرم توامدان ...

یه پرده روی دیواره رحمم بود بهش میگن سپتوم دیواره باعث میشه جنین نتونه لانه گزینی کنه منم تمام درمانا رو رفتم از عکس رنگی ولاپاراسکوپی و انواع سونو مشخص نمیشد فقط تو هیستروسکوپی معلوم شد به دکترم که گفتم گفت تو لاپارا و سونو نشون نمیده فقط هیستروسکوپی نشون میده منم بهترین دکترا رفتم قسمت اینطور بود که مشخص نشه تا اومدم شهر خودمون پیش دکتر اسکوئیان

سپتوم چی هست میشه توضیح بدین.من سنو عکس رنگی همه جی رفتم میگن مشگلی نیست پیش دکتر ربعیی میرم توامدان ...

زیر نافم همیشه سفت بود حتی پیش این مامای خونگی هم رفتم میگفت زیر نافت سفته حتما عفونت داری ولی مشکلم چیز دیگه ای بود همین سپتوم دیواره