2777
2789
عنوان

یه نفر هست به فروش کلیش فکر میکنه

157 بازدید | 15 پست

من نیستم ها یه غریبست،البته یه سرمایه دارن میتونن بفروشن ولی این آقا بخاطر مشکل مالی ای که برا درمان پدر مادرش دارن به فروش کلیش فکر میکنه علتشم اینه که دوتا برادرش بی غیرتن نمیرن سرکار کمک مالی کنن، حالا من میخوام منصرفش کنم که دیگه همچین فکری به سرش نزنه، شما اگه اطلاع دارید بگید که کسی که یه کلیشو میفروشه بعدش چه مشکلات جسمی ای ممکنه براش پیش بیاد و چه سختی هایی داره؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

باید مراعات کنه و خیلی چیزارو نخوره 

دوست من بخاطر عفونت یکی از کلیه هاشو از دست داد و الان نزدیک ۲۰ ساله داره با یک کلیه زندگی میکنه 

فقط حواسش هست چی بخوره چی نخوره 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه راه برای پول درآوردن 

مسخره ترین راهش میشه فروش کلیه 

درسته که میگن میشه با یه کلیه زندگی کرد ولی فشار دوبرابر بهش میاد و احتمال داره همون یه دونه هم نابود بشه و از بین بره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

احتمالا بقیه بهم بگید سنگدل😑

خودم میدونم پس ریپ نزنین 

اسی حس میکنم فردی که میگی غریبه است باهاش قطع رابطه کن 

ادمی که برات ناراحتی میسازه ارزش ادامه نداره

اگر هم مجازی که حرفهاش دروغه و مریض توجه و ترحمه 

اگر فامیل و اشنا بود مسلما به پدرت میگفتی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
احتمالا بقیه بهم بگید سنگدل😑خودم میدونم پس ریپ نزنین اسی حس میکنم فردی که میگی غریبه است باهاش قطع ...

اره غریبست آخه دلم براش میسوزه میخوام از خودکشی یا فروش کلیه منصرفش کنم، پدرمم چیزی  از حقوق بازنشستگیش نمیمونه که کمک کنه.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

اره غریبست آخه دلم براش میسوزه میخوام از خودکشی یا فروش کلیه منصرفش کنم، پدرمم چیزی از حقوق بازنشست ...

تجربه زندگی بهم میگه دلت براش نسوزه 

قطع رابطه کن 

چون فقط بازی با احساساتته و باعث افسردگیت میشه

یک درصد واقعی هم باشه این ادم با کم عقلیش شاید خودکشی کنه و در اخر باز هم شما ضربه میخوری  

شما مددکار اجتماعی نیستی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ