2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه خود هیستروسکوپی تشخیصی سال ۹۵یک میلیون و ۲۵۰ شد سپتوم رو برداشت شد ۲تومن انشالله که به زودی بچ ...

ممنونم عزیزم.ولی ۲ملیون خییییییلیییی زیاده😕😓بابیمتون شد۲تومن؟درد داشت سخت بود.بعدش استراحت کردین؟ببخشید انقدر سوال میکنم بعدش طبیعی باردار شدید؟یاای وی اف؟چندوقت بعدش

اره حدودا ۲ساله ۴تادکتررفتم میگن هیچ مشگلی نیست ۲بارهم ای یو ای کردم که منفی شد.ولی پزشک شوهرم گفت ا ...

ن بابا فک نکنم اینجور باشه،برو یه دکتر خوب،برو مرکز ناباوری اونجا بهتر تشخیص میدن تمام ازمایشاتو انجام میدن و لاپاراسکوپی،وقتتو اینجور هدر نده

ممنونم عزیزم.ولی ۲ملیون خییییییلیییی زیاده😕😓بابیمتون شد۲تومن؟درد داشت سخت بود.بعدش استراحت کردین؟ب ...

آره دکترش تو مرکز خصوصی انجام داد بیمه یک تومن پرداخت کرد نه بیهوشی بعدش لکه بینی داری استراحت نمیخواد من شوهرم حرکت اسپرمش صفر بود دکتر گفت باید آی وی اف بشی آخر ۹۵ آی وی اف کردم دوقلو باردار شدم مهر ماه میشن ۲ساله😍

قدرت خدا رو ببین،برا ماها هم دعا کن گلم،فدای تو بازم هوررررررررررا

منم ماه بعد میرم برای سیکل ای وی اف،راستی شما لکه بینی یا خونریزی هم داشتن تو این 14 روز انتظار منظورم قبل ازمایش هست آخه میگن لک بینی خوبه ک داشته باشیم نشانه لانه گزینیه،شما چطور بودین عزیزم!دو تا انتقال دادن یا بیشتر 

آره دکترش تو مرکز خصوصی انجام داد بیمه یک تومن پرداخت کرد نه بیهوشی بعدش لکه بینی داری استراحت نمیخو ...

اخی خدارو شکر خوب شدی.وخدارو هزاااار مرتبه شکر که مامان شد ی خدا کوچولوهات رو حفظ کنه.برای منم دعا کن دیشب توی تلوزیون نشون داد زنه فهمیده حاملست شوهرش خوشحال شد دلم ترکید خیلی گریه کروم شوهرم طفلی ناراحت شد.😢😢😢