2777
2789
عنوان

به نظرتون با مادر شوهرم حرف بزنم؟

493 بازدید | 33 پست

با همه بدیاش اوایل خیلی باهام خوب بود روز خاستگاری مادرش دستم و بوسید نمیخوام گناه کسی و بشورم ولی رفتم خونه زنداداش نامزدم بعد دو سه روز که زنگ زدم ببینم برنامه یلداش چیه. دیگه مثل قبل باهام نبود همون اول که زنگ زدم حتی درست جواب سلامم رو نداد . بعد دعوا و اینا افتاد . میخوام برم آروم و منطقی باهاش حرف بزنم بگم چی شد یه دفعه ای شاید کاری کردم یادم نمیاد . به نظرتون چیکار کنم؟ چون الان نامزدیمون رو هواست خانواده ها خیلی دلخوری دارن از هم من دوست ندارم جشن عقدم و عروسیم با کینه و ناراحتی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خرداد نامزدیم بود جاریم مرداد

از وقتی ک جاریم اومد کلی رفتارش عوض شد با من 

دعوا انداخت بین منو شوهرم 

بعد زنگ زده پررو پررو میگه من کم نذاشتم واست میای خونم جلوت دولا راست میشم از این ب بعد میدونم چیکار کنم

منم کفتم از وقتی اون عزوستون اومده کلا رفتارتون با من بد شده

من مهمونم ادم جلو مهمون دولا راست میشه دست شما درد نکنه

کمتر رفتم خونش خودش فهمید چی گفتی چیکار کرده

ول کن بابا خودتو درگیر نکن

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...
اگه قبلا اينقدر باهات خوب بوده الان حتما برو و علت رو بپرس

خیلی بدی ها هم داشته ها از روز اول نامزدی البته دو سه روز قبلش دعوا راه افتاد تا الان ولی خوب خوبی هم داشته رفتارش خوب بود باهام یهو اینجوری شد

میخوایی اختلاف نباشه

هیچیییی از نامزدتو و خونوادش به خانواده خودت نگو

نامزدتم نباید چیزی از شما و خانوادتون اونجا بگه 

حتی اگه از هم ناراحت باشین

اگه دست تو جیب خودتون بره بهتره چون کسی که پول خرج میکنه اصولا دخالتم میکنه

رفتارم عوض میکنه همه حقی هم بخودش میده

راه حلت به این سادگیه

تو دوراهی موندم زندگیم رو هوائه کلی مراسم دارم که دلم میخواد دلم خوش باشه نه ماتم سرا😭

اگه انگشت عسلی بذاری دهنش...فایده نداره بازم مادر شوهره....خودتو اذیت نکن

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...