2777
2789
عنوان

به نظرتون با مادر شوهرم حرف بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 33 پست

عزیزم باهاشون صحبت کن درباره ی موضوعی که باعث تغییر رفتارشن شده ومحبتت رو بیشتر کن حتما نتیجه میگیری 

خیلی وقت ها ما خیلی قضاوت می کنیم ولی میفهمیم که اصلا دلیلش یه چیزی بوده که فکرشم نمی کردیم

اونجاس که شرمنده میشین

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
واااا سر چی این حرف و زد😳😳

نمیدونم دعوا انداخت این حرفم زد دلم خیلی شکست تازه سه چهار ماه میشد میشناختمش

باز حرفای بد دگ زده من اون لحظه فقط بغض کردم اما دفعات بعد بهش کفتم ک دلمو شکوندید 

من بابام وضع مالیشون نرماله  واسه عقد کنان کت گرفت بعد ب شوخی میگفت کت و شلوار عروسی با خودتون

شوهر منم خیلی عصبی و حساس بود شر درست کرد اونموقع

مامانش برگشت گفت اونایی ک ندارن وقتی ی کاری میکنن هی میگن هی میگن

حالا بابای من از جون و دل مایه میذاره کلی خرج میکنه الانم پولشو نمیکیره 

خیلی دلم گرفت اه کشیدم 

الان ی خوردع بدهکاریم بهش هی میگه هی منت میذاره

دوسه بار اومدم ب شوهرم بگم اه من گرفتش واسه اون حرفی ک زد 

گفتم مگه شوهرم چیکار کرده مقصر اونه ی روز بعد ها بهش میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوایی اختلاف نباشه هیچیییی از نامزدتو و خونوادش به خانواده خودت نگو نامزدتم نباید چیزی از شما و ...

من فقط مشکل اول و دارم همه چیم رو به مادرم میگم این باعث دل چرکین شدن مادرم شده .

نمیدونم دعوا انداخت این حرفم زد دلم خیلی شکست تازه سه چهار ماه میشد میشناختمش باز حرفای بد دگ زده م ...

خدا جوابشون و بده آدم با هزار امید و آرزو میره تو یه خانواده واقعا خودشون دوست دارن یکی با دخترشون اینجوری کنه؟

عزيزم ب نظر من بهترين راه اينه از طريق نامزدت متوجه بشي اونا چه مشكلي باهات دارن بعد اقدام كني براي معذرتخواهي و حل و فصل

آدم براي كار نكرده عذرخواهي نميكنه كه 

اينطوري باعث ميشي اونا هربار سر هر مسئله ي بيخودي اعصابتو خورد كنن و زندگي رو براتون تلخ كنن البته اگر نامزدت شخصيتي داشت كه ميتونست جلوشون وايسه اونا جرات نميكردن بهت هنوز هيچي نشده بي احترامي كنن

تو احترامو بايد از شوهرت داشته باشي نه از اونا

يعني رفتار اون باعث ميشه خانوادش ب خودشون اجازه ندن بي احترامي كنن بهت

عزیزم باهاشون صحبت کن درباره ی موضوعی که باعث تغییر رفتارشن شده ومحبتت رو بیشتر کن حتما نتیجه میگیری ...

من خودمم دلم کوچیکه ته تغاریم خیلی لوس بودم و خانواده ما خیلی اهل محبت و تعارف و بریز و بپاشن ‌. من تو خونه خودم تا مامانم نگه نینا پاشو غذا بخور لب به غذا نمیزنم بابام تاحالا بهم نگفته بالا چشمت ابرو تحت هیچ شرایطی یه بار رفتم خونه مادر شوهرم از ظهر کتلت داشت واسه شام هم لوبیا پلو گذاشته بود بعد من میخواستم کمک‌کنم نزاشت گفت بشین و اینا بعدش من نشستم کنار نامزدم برام کتلت گذاشت میخواستم بخورم مادرش یه نگاه کرد بعد به دامادش هی تعارف میکرد آقای فلانی رکش بخور نمیدونم چی بعد به من اصلا تعارف نکرد که بخور یا بردار منم دیگه لب به غذا نزدم هی نامزدم میگفت بخور منم نمیخوردم مادرش هم شنید که داره بهم میگه بخور ولی اصلا تعارفم نکرد . دیدم نامزدم هی داره میره تو مخم هی بخور بخور گفتم من میرم تو اتاق یه زنگ بزنم رفتم تو اتاق دیگه نیومدم بیرون تا شامشون تموم بشه خیلی بهم برخورد ‌. به نظرت تغییر رفتارش به خاطر این بوده یا ممکنه زنداداشه فتنه بازی درآورده چون یه حرف ازش شنیدم

عزيزم ب نظر من بهترين راه اينه از طريق نامزدت متوجه بشي اونا چه مشكلي باهات دارن بعد اقدام كني براي ...

نامزدم خیلی باهاشون حرف نمیزنه ازش هم میپرسم میگه هیچی باهات خوبن دوست دارن ولی کلی دعوا و مشکل پیش اومده خواهره کلییییی دخالت کرده عموش حرف دروغ زده پشت مادر من نمیخوام معذرت خواهی کنم اصلا چون اونا هم کم مقصر نبودن ولی میگم آخه این همه تغییر رفتار چرا میترسم زنداداشه دروغ پشتم گفته باشه

من خودمم دلم کوچیکه ته تغاریم خیلی لوس بودم و خانواده ما خیلی اهل محبت و تعارف و بریز و بپاشن ‌. من ...

عزیزم همسرتون که داشته تعارف می کرده  مادرشون هم که احترام تون کردن وگذاشتن راحت باشین

هرچقدر حساس ترباشید بیشتر اذیت میشین 

من خودم خیلی حساس بودم به حرف دیگران اگر جواب نمی دادم که خودخوری میکردم وگرنه که جبران میکردم

یه سری اتفاقاتی افتاد دیدم چقدر کارهای اشتباهی کردم وبه خاطر چه چیزایی غصه خوردم

ان شاءالله دوتایی مون بتونیم حساسیت هامون رو کم کنین

تهش جز رنجش خودمون هیچی نیست

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1