2777
2789
عنوان

واقعا موندم چیکار کنم دیگه

220 بازدید | 51 پست

شوهرم از هر نظر خوبه، همیشه پشتمه، بدون من هیچ جا نمیره، بدون من غذا نمیخوره ولی نمیدونم چرا هر چی بهش میگم زن و شوهر باید پیش هم بخوابن ولی اون انگار براش بی اهمیته، قبلا اینطور نبود، بعد از به دنیا اومدن بچه دومم کلا شده عادت براش، مهم نیس حتما پیش هم بخوابیم، منم از این موضوع خیلی ناراحتم، بارهای بار بهش گفتم، یه دو روز حواسش هست باز....، البته از نظر رابطه خوبه، امشب جایی دعوت بودیم، ساعت یک برگشتیم، منم رفتم به سحری درست کردن، دخترم هم شیرخواره تو اتاق خوابوندمش، شوهرم رفت اتاق اونطرفی، الان هم خوابه، این کارش رو رفتارای روزمرم تاثیر گذاشته

واقعا موندم دیگه

اینطور خیلی بده هی بهش بگو تا گوش کنه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث نکن،بدتر میشه.

یکم بهش فضا برا تنهایی بده وقتی انقدر ازش راضی هستی،تو برو پیشش بخواب.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اوووههه وقتی طرف همه چیزش شکر خدا خوبه چقدر سخت گیری شما عزیزم من این چیزا واسم مهم نیست اصلا البت ...

آخه هیچوقت پیش هم نیستیم

بیشتر وقتا که مهمون داریم در اتاق خواب باز هس

اصلا باز و بسته فرقی نمیکنه

میگم آخه کدوم خونه رو دیدی که موقع خواب در اتاقشون باز باشه

بارها بهش گفتم حتی گاهی هم به بحث کشوندمش ولی انگار نه انگار

منم بعد دنیا اومدن بچم جدا از هم میخابیم ولی من واسم مهم نیس.تازه راحت ترم.به نظرت ایراد داره جدا بخوابیم؟

بحث نکن،بدتر میشه. یکم بهش فضا برا تنهایی بده وقتی انقدر ازش راضی هستی،تو برو پیشش بخواب.

آخه نمیتونم دخترم رو تنها بذارم

اون هم‌میگه خب تو بیا

گاهی وقتی یه چی خیلی زیاد میشه ادم نمیتونه سکوت کنه

گاهی تا هفته ها هم میشه اگه چیزی نگم اون هم انگار نه انگار

جز اینکه رابطه بخاد

بارها بهش گفتم حتی گاهی هم به بحث کشوندمش ولی انگار نه انگار

بدترین کار هم جدا کردن جا هس پوووف ادم اصلا سرد میشه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
آخه نمیتونم دخترم رو تنها بذارم اون هم‌میگه خب تو بیا گاهی وقتی یه چی خیلی زیاد میشه ادم نمیتونه س ...

خب ببین بچت چند وقتشه؟مگه همسرت نمیره سرکار؟نمیتونه پیش بچه بخوابه.

یکم تحمل کنی دوباره اوضاع برقرار میشه.

تقریبا همه زن و شوهره تا بچه عادت بکنه همینطورن.

مطمئنم هنوزم مثل قبلید.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰