2777
2789
عنوان

واقعا موندم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 51 پست
نمیدونم نظرات متفاوته کلا من دوست دارم براش مهم باشه پیشم باشه یا نه

خود تو براش مهمی عزیزم

اونم درک میکنه باید به بچه برسی.

بعضی مردا اصلا درک نمیکنن به خانومشون فشار مضاعف میارن.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
منم بعد دنیا اومدن بچم جدا از هم میخابیم ولی من واسم مهم نیس.تازه راحت ترم.به نظرت ایراد داره جدا بخ ...

منم دقیقا از بعد از دنیا اومدن دخترم چون دخترم اکثر وقتا پیش من میخوابه همسرم اون یکی اتاق میخوابه

به نظرم اصلا ربطی به علاقه داشتن و نداشتن نداره

دیگه ادم که نباید یه سره مثل خرما بچسبه به شوهرش شبا😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرد از چه لحاظ؟من نزدیک دو ساله جدا میخابیم 

همه چی عاطفی

اینطور ک اینجا دیدم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
خب ببین بچت چند وقتشه؟مگه همسرت نمیره سرکار؟نمیتونه پیش بچه بخوابه. یکم تحمل کنی دوباره اوضاع برقرا ...

من موقع بچه اولم از همون اولش پیش هم بودیم ولی بعد تولد دومی اینطور شد، الان دخترم یک سالشه پسرم پنج سال

دقیقا بعد شبی که بخاد بیاد پیش ادم برا رابطه آدم دیگه رغبتی نداره

خب چقدر دیدت منفیه شما

به جای اینکه بگی با اینکه جدا میخوابه اما رابطه داشتن با شما واسش ارزش داره و میاد سممتون ناراحت میشی

دقیقا بعد شبی که بخاد بیاد پیش ادم برا رابطه آدم دیگه رغبتی نداره

اره دیگه ادم ناراحت میشه ک فقط بخاطر نیاز جنسی اونو میخواد 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
آخه هیچوقت پیش هم نیستیم بیشتر وقتا که مهمون داریم در اتاق خواب باز هس اصلا باز و بسته فرقی نمیکنه ...

وای منم تا قبل اینکه دوستم بهم بگه فکر میکردم همه در اتاق خوابشونو میبندن ولی بعدا فهمیدم اینطور نیست بعضیا باز مسزارن از تعجب چهارشاخ شده بودم😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من موقع بچه اولم از همون اولش پیش هم بودیم ولی بعد تولد دومی اینطور شد، الان دخترم یک سالشه پسرم پنج ...

بچه اول و ادم ذوق داره تحمل میکنه

بچای بعدی دگه عادی میشه.

اینکه همسرت جدا میخوابه ولی تو چیزای دیگه توجه داره اصلا نشونه بی علاقگی و بیتوجهی به شما نیست گلم.

بارها بهش گفتم دوست دارم پیش هم باشیم میدونه ک راضی نیستم ولی باز هم

خب چرا ازونور به قضیه نگاه نمیکنی؟

لینکه بارها همسرت بهت گفته ولی بازم اصرار میکنی؟

[QUOTE=89829186]منم دقیقا از بعد از دنیا اومدن دخترم چون دخترم اکثر وقتا پیش من میخوابه همسرم اون یک ...

خب چرا شما نمیری پیش همسرت بخوابی یا وقتی اونور میخوابه صداش نمیکنی بیاد پیشت؟؟؟

گره ای که با دست باز میشه چرا با دندون میخوای بازش کنی؟؟