2777
2789
عنوان

نمیدونم قهر کنم و سرسنگین شم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 84 پست
من اصلا حال نمیکنم شوهرم مجردی بره گردش و تفریح حتما سرسنگین باش

منم دلم میگیره چرا با من بهش خوش نمیگذره همه کار میکنم ولی زود میگه خوش نمیگذره...از دورهمیاش بدم میاد از دوستاش هرشب براش عکس دختر لختی میفرستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا این مردها چه مرگشون هست چرا نمیتونم مثل آدم زندگی کنن بی حاشیه و درست و حسابی 

کاش میفهمیدم همسرم منم همش بهونه درست میکنه قهر کنه حالم بده بخدا دارم ازش متنفر میشم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
حتما پیگیری کن عزیزم این رفتارش طبیعی نیست هنوز دو ماهه ازدواج کردین اینقدر سرد بودن طبیعی نیست

خیلی دلم گرفته اصلا نمیدونم چ واکنشی نشون بدم..فردا بهش زنگ نزنم و بمونم تا بیاد دنبالم؟

اصلا طبیعی نیس  

همین الان کلی اس بده و دعوا کن

یعنی چی تا مریض شدی ولت کرد؟پس فقط توی روزای خوشی میخوادت؟وقتی مشکل داشته باشی پست میده به خانواده ت ؟واقعا مسخره س هر چند همه مردا همین گوهن ولی برخورد نکنی باهاش بدترم میشه بگو برا من خسته بودی برا دوستات شارژی ابله

خیلی عادیه عزیزم،مردها اگه حس کنن دست و بالشون بستس خیلی بدجنس میشن،اصلا باهاش بد برخورد نکن،چندماه یبارم که با دوستاش تنها خوش بگذرونه واسه روحیه ش خوبه،توام سعی کن ازاین دوستا و دورهمیا داشته باشی،اینکه مدام بچسبی به شوهرت و توقع داشته باشی اون همیشه حالتو خوب کنه اصلا روش خوبی تو زندگی نیست

بنظرتون چطور رفتار کنم؟کارش عادی بود یا باید ناراحتیمو نشون بدم؟

من خودم خیلی ادم حساسیم از این موضوع بی اهمیت تر و داستان درست میکنم این موضوع ک دیگ جای خودشو داره 

مرد متاهل چ معنی داره با دوستاش بره باغ؟؟

باغ رفتنش مهم نیس حالا. جای ناراحت کنندش اینه ک گفته خابم میاد بعد رفته با دوستاش

ولی خب من ی جایی خوندم ک نوشته بود هیچوقت از شاد بودن مردتون ناراحت نشین حتی اگه بدون شما باشه. اگه قهر کنی دفعه بعد دروغ میگه بهت . بازم همینکه صادقانه گفته با دوستاشه خوبه