2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دادگاه خونواده ی محل اقامتتون.

باید دادخواست تنظیم کنید

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
نمیتونی مگه اینکه حق طلاق داشته باشی و در موارد خییییلی خاص. اکثرا از طریق تهدید مهریه و بعد بخشش او ...

مهریمو بلدم بگیرم تفاهم ندارم با همسرم واقعا بعد از 3 سال هرچی میگم حرف خودشو میزنه.حق طلاق باهام نیست تصمیمم جدیه فقط میخوام بدونم از اول باید کجا برم

اره حتما باید یکی کمکت کنه بدون وکیل نمیتونی. دلیل محکمی داری برای جدایی؟

اصلا حرف همو نمیفهمیم خودخواهه میخواد منو کنترول کنه صد درصد میخوام جدا بشم یا برم دادگاه حق و حقوقمو مشخص کنه حوزه ی اختیاراتمو.حق و حقوق به جز پول مسالم اصلا پول نیست.میخوام برم خونه مامانم ولی عمل داره این هفته بعد عملش میرم چون میترسم بلایی سرش بیاد

اصلا حرف همو نمیفهمیم خودخواهه میخواد منو کنترول کنه صد درصد میخوام جدا بشم یا برم دادگاه حق و حقوقم ...

مشکلتون چیه؟منم3ساله ازدواج کردم خوبی زیادداره ولی بدی هم داره.احساس میکنم دیگه درکنارش بایدآرزوهامو جوونیموبزارم کنار

دردم از یار است و درمان نیز هم
مهریمو بلدم بگیرم تفاهم ندارم با همسرم واقعا بعد از 3 سال هرچی میگم حرف خودشو میزنه.حق طلاق باهام نی ...

فک میکنی بلدی. ذلیل مرده ها درخواست اعسار ادمو رد میکنن که سنگ بیوفته جلو پات نتونی اجرا بذاری. وقتی هم رد میکنن باید خیلی پول بدی دادگاه...... فک کنم ۵% کل مبلغ اجرا گذاشته. دقیق یادم نیس. حتی اونم وکیل میخواد. حتی اگه حق طلاقم داشته باشی باید وکیل بگیری که جای شوهرت بیاد دادگاه و بتونی طلاق بگیری. ولی اگه واسه طلاق دلیل قانونی نداشته باشی طبق قانون مررررد سالارانه ما نمیتونی طلاق بگیری حتی با وکیل. 

مشکلتون چیه؟منم3ساله ازدواج کردم خوبی زیادداره ولی بدی هم داره.احساس میکنم دیگه درکنارش بایدآرزوهامو ...

اجازه کار اجازه از خونه بیرون رفتن و در واقع هیچ چیزو ندارم اجازه هیچ چیز درصورتی که من همیشه ازاد بودم ولی تربیتم صحیح بوده و پامو کج نذاشتم منم بهش گفتم توام هیچ اجازه ایی نداری الان 3 ساله تحمل کرده ولی دیده نمیتونه صداش درومده چون من بهش گفتم هرکاری کنی منم انجام میدم اجازه نداری منو از چیزی که خودت انجام میدی منع کنی.3 ساله خونه نشین شدم یعنی جز با خودش من هیچی و هیچ شخصیت جدایی ندارم الانم واقعا خدا میدونه اخره تحملمه خوب میدونم زندگی بالا پایین داره اما دیگه نمیتونم تحمل کنم وحشتناک به عالم و ادم شک داره ارثیه مادرشه