2777
2789
عنوان

شما بودید میرفتید پیش شوهرتون میخوابیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 41 پست
ای جانخوشبخت باشید

قربونت عزیزم سلامت باشی همچنین

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت برای شوهرمن اصلافرقی ندارع پیشش باشم یانباشم جدیداناراحت میشم نمیادبپزسه چه مرگتع قبلاهامی ...

عزیزم

شوهر منم نمیپرسه 

منم پیشش میخوابم سرش تو گوشیشه ولی کلا گیره که اونجا باشم 

چقد برام عجیب بود ولی کنار هم خوابیدن محبت بین زن و مرد و زیاد می‌کنه

نه بابا چرته ...من برای همسرم میمیرم ..اونم همین طور دورازجونش ..بارها شده بهم گفته به امیدتو زندگی میکنم .....تنها دلیلشم اینه خودمم نه تقلیدمیکنم نه سیاست دارم .بهشم گفتم ..من زندگی صادقانه میکنم خودشم میدونه ..بعد بهجاش محبت میکنم .میدونم کی نیازداره به محبتم وحمایتم ..تنها دلیل خواسته شدنم همینه ..سرکارمیره ..حتما باید دوباربهم زنگ بزنه حالمو بپرسه بعد موقع رفتن به پسرم میگه مامان وبه توسپردم اذیتش نکنی مراقبش باش کمکش کن ..ایناروگفتم بدونی .چرته ..حالا مادرشوهرم تحت خیچ شرایطی جاشونو جدا نمیکنن ولی محبتی بینشون نیس ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نه بابا چرته ...من برای همسرم میمیرم ..اونم همین طور دورازجونش ..بارها شده بهم گفته به امیدتو زندگی ...

عشقتون پایدار خدا برا هم نگهتون داره 

پس بیشتر ب رفتار زن و مرد بستگی داره تا اینکه پیش هم بخواین 

عشقتون پایدار خدا برا هم نگهتون داره پس بیشتر ب رفتار زن و مرد بستگی داره تا اینکه پیش هم بخواین

ممنونم همچنین شما. بله ..۱۵ساله عروسی کردم .بهش بارفتارم فهموندم که حتی تودعوا حرمتهاروحفظ کنه...بهش گفتم وقتی بحثمون میشه یه جوری دعواکنیم که بعدش حداقل بتونیم به روی هم دوباره . نگاه کنیم ..اوایل ازدواج گفتم .مثلا دعوای شدید میکنیم بعد من بهش میگم عزیزم این کارت اینجاش اشتباه بود .یا میخواد حرفی بزنه ..فوری میره بیرون میگه الانه دهنم وامیشه..خیلی عصبانی میشه شدید .😃

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
درواقع باید جدا بخوابیاگ دونفرم بودین باید یکی تون سالم بمونه نمیشه دونفری مریض بشین

بیماریش مسری ک نیست

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

شربت کوتیفن هرشب

قرص ایروکاست بخوره 

نه خب نخواب

من یکسال سرفه میکردم همسرم پیشم خوابید ولی با این داروها خوب شدم یکماه خوردم یه اسپری بنفش هم بود روزی دوپاف زدم